REKLAMI GEÇ

Hüseyin Çelik krallığa koşuyor

Hüseyin Çelik krallığa koşuyor

Kızılcabölükspor’un gol makinesi Hüseyin Çelik, gözünü grubun gol krallığına dikti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 12:40

Bu sezon ortaya koyduğu performansla büyük beğeni toplayan Kızılcabölükspor’un ‘Kocaman’ lakaplı forveti Hüseyin Çelik, ligde 12 gole ulaştı. Grupta gol krallığı iddiasını sürdüren Hüseyin, hafta sonunda oynanacak Niğde Belediyespor maçı için de gol sözü verdi.
Bu sezon Çorum Belediyespor, Şekerspor ve Batman Petrolspor maçlarında ikişer gol kaydeden deneyimli forvet Manavgatspor maçlarında birer gol, Gaziosmanpaşa deplasmandaki Çorum Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor maçlarında da gollerini attı.
KRALLIKTAN UZAK DEĞİL
Tuzlaspor’dan Yakup Alkan’ın 15 golle, gol krallığında başı çektiği grupta takım arkadaşı Mehmet Aleeddinoğlu 14 gol, Ankara Adliyespor’dan Murat Almış ise 13 gol kaydetti. Tuzlaspor’dan Kemal Samet Özen ile birlikte 12 golle bu yarışa katılan Hüseyin Çelik, sezonun kalan bölümünde de aynı performansı göstermek istiyor.

GOL SÖZÜ VERDİ
Kendisinin gol atmasından çok Kızılcabölükspor’un kazanmasının önemli olduğunu hatırlatan Hüseyin Çelik, “Hocam görev verdiği sürece sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Niğde maçında gol atacağıma inanıyorum. Taraftarımızın bizi desteklemesini istiyoruz. Bu sezon play-off iddiamızı gerçeğe dönüştürme düşüncesindeyiz.Bu hafta üç puanı alıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..