REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un gol kralı

Denizlispor’un gol kralı

Denizlispor altyapısının son dönemde yetiştirdiği önemli yeteneklerden biri olan Onur Deniz Kurt, U21 liginde gol krallığına koşuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Nisan 2015 Salı, 15:30

14 yaşında dahil olduğu Denizlispor altyapısında deneyimli antrenörlerin elinde futbol bilgi ve becerisini geliştiren 20 yaşındaki Onur Deniz Kurt gol krallığına koşuyor. Yeşil siyahlıların üst sıraları zorladığı U21 takımının vazgeçilmezleri arasında yer alan genç futbolcu bu sezon 20 gol kaydederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kendi liginde açık ara gol krallığını sürdüren Onur Deniz’in en yakın takipçisi Bucaspor’un golcüsü 15 gollü Deniz Pero.

A TAKIMI İSTEMEMİŞTİ
Geçtiğimiz sezon ilk kez Yusuf Şimşek’in A Takım kadrosuna çağırdığı futbolcu hocası ile görüşerek bu fırsatı geri çevirmişti. Altyapı takımında bir süre daha kalıp tam hazır olduktan sonra A Takım’a çıkmak istediğini söyleyen futbolcu bu süreçte 3. Lig takımlarından gelen kiralama tekliflerini de reddetmişti.

BU SEZON KADROYA ALINDI AMA
Denizlispor’da bu sezon Özcan Bizati tarafından ligin altıncı haftasında A Takım ile çalışmalara dahil edilen Deniz Kurt devre arasında Engin İpekoğlu’nun göreve gelişi ile yeniden U21 Takım ile çalışmaya gönderilmişti. İpekoğlu sonrasında göreve gelen Mehmet Altıparmak da takımın kritik durumda olması nedeni ile altyapıdan yetişen futbolculara yeterince vakit ayıramadı.

ALTYAPI ELİNDEN GELENİ YAPIYOR
Son dönemde Himmet ve Şevki gibi yetenekleri Denizlispor’a kazandıran Gençlik Geliştirme Merkezi Teknik Sorumlusu Ali Yalçın, Onur Deniz Kurt’un da iyi bir futbolcu olduğunu söyledi. Yalçın, “Bizim çabamız altyapımızdaki yetenekleri Denizlispor’a kazandırmak ve kulübe gelecekte uzun yıllar hizmet edecek futbolcular yetiştirmek. Bu amaçla tüm altyapı hocalarımız ile birlikte tüm yaşlarda büyük bir özveri ile uğraş veriyoruz. Bizim için en büyük ödül yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin A Takım’da görev alması” diye konuştu.

SARIÇAM: KİŞİLİKLİ VE KARAKTERLİ
Denizlispor U21 Takımı Teknik Direktörü Memiş Sarıçam ise öğrencisinin ortaya koyduğu performanstan son derece memnun olduğunu söyleyerek, “Onur Denizli kaliteli ve karakterli bir oyuncu. Daha önce A Takım kampına alınmıştı. Bu sezon başında U21 takımı ile çalışmalara başladı. Performansı nedeniyle A Takım kampına bir kez daha alındı. İyi bir futbolcu. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyor, üzerine katarak devam ediyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..