REKLAMI GEÇ

Akil Uslu: Koleji sattık!

Akil Uslu: Koleji sattık!

Denizlispor Koleji’nin satışına ilişkin haftalardır açıklama yapması beklenen Uslu, bir söyleşide 24 milyon lira borç ödendiğini söyledi, koleji sattıklarını doğruladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Mayıs 2015 Cuma, 11:55

Haftalardır işadamı İsmail Uğurlu’ya satıldığına yönelik bilginin doğrulanmadığı Denizlispor Koleji’nin akıbeti nihayet ortaya çıktı. Akil Heyet’in başkanı olduğu belirtilen Abdülkadir Uslu kolejin satıldığını doğruladı. İnternet televizyonu egeyontv’den Ahmet Deda’nın yaptığı özel röportajda konuşan Akil Uslu önemli açıklamalardı bulundu.

AKİL HEYET YOK!
Uslu ‘Akil Heyet”in sadece kendisi üzerine kaldığını söyleyerek, “Bu iş benim üstüme kaldı. Akil adam denilince etrafta kimse yok. Aradığım kimse para isteyecek diye telefonuma bile çıkmaz oldu. Biraz Derya (Baltalı) beyle karınca kararınca birlikte götürmeye çalışıyoruz” dedi.

BÜYÜK BORÇ YÜKÜ DEVRALINDI
Denizlispor’da Hasan Kıbrıslıoğlu yönetiminin büyük bir borç yükü devraldığını söyleyen Uslu, “sBu süreçte federasyon gelirlerinin tamamına temlik konduğu için hiçbiri kulübe gelmedi. Temlik eski yöneticiler tarafından konulmuştu. 30 milyon lira borç devralındı. 6-7 milyon lira da bu yılın bütçesi yapıldı. Yarı yolda antrenör gitti, yeni transferler yapıldı, maliyet daha da arttı. Bu yıl çok sorun aşadık. Ben bu işin acemisiyim ama Kıbrıslıoğlu özveriyle çalıştı. Takımı hiç yalnız bırakmadı. Her türlü problemi çözdük. Denizlispor tarihinde görmediği bir borç ödedik. 24 milyon liraya yakın borç ödendi. Denizlispor’un borcu ödendi ama pili de bitti. ” dedi.

O OKULU KİMSENİN ALMASI MÜMKÜN DEĞİL

Uslu; “Koleji sattığımız doğru. Miktarı bellidir. Tapudan gidip herkes bakabilir. Adam üzerindeki hacizlerle satın aldı. Biraz da kazık attık. Okulu o şekilde kimsenin alması mümkün değildi. Şu anda kongrede ne olacak bilmiyoruz. Ama biz bu sıkıntıları temizlemek mecburiyetindeyiz. Şimdiki yönetimle konuşacağız devam etmek isterlerse şartlarımızı söyleyeceğiz. Destek kesilirse bu kadar emek boşa gidecek. Onun için bakanımızdan belediye başkanımızdan destek bekliyoruz. vali bey topladı sanayi ticaret odası borsa ihracatçılar birliği hepsi bana gülüyor. Kardeşim bu kadar ciddiyetsizlik olur mu ? Kimsenin umurunda değil” diye konuştu.

 

YÖNETİM YETKİSİNİ DEVRETMİŞTİ
Denizlispor yönetimi kısa süre önce aldığı bir kararla kolejin satışına yönelik yetkili Akil Heyet’e devretmişti. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu kolejin satışına ilişkin verdiği beyanda “En yüksek bedeli veren kişiye satmak isteriz. Öyle kapalı kapılar ardında bir satış gerçekleştirmek gibi düşüncemiz yok. Kamuoyuna açık ihale ile satacağız” demişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ibram   -  Bağlantı 22 Mayıs 2015, 12:54

kazıklıyarak sattık nasıl olmuş alan adam mal almış kendilerine teselli Sen hazır okulu malı sat o 20 numaralı forma var ellerinde haberdeki fotoda ne işeyarıyo onu eline aldınmı DENİZLİ SPORA sponsorluk yapacan ali marım kada sahip ÇIKMADINIZ TAKIMA