REKLAMI GEÇ

BBSK FUTBOL OKULUNDA İDMAN BAŞLADI

BBSK FUTBOL OKULUNDA İDMAN BAŞLADI

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un yaz futbol kurslarında antrenmanlar başladı. 800’e yaklaşan başvurunun yapıldığı ücretsiz etkinlikler ile sahalar renklendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Haziran 2015 Pazartesi, 16:16

Eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından, yaz tatillerinde organize edilen ve gelenekselleşen Denizli Büyükşehir Belediyespor Yaz Futbol Okulu, tecrübeli antrenörler eşliğinde çalışmalarına başladı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Aliksan Urcanlı, 2003 ve 2008 arası doğumluların katılabileceği futbol okullarına kayıtların 800’e yaklaştığını ve ücretsiz kayıtların devam ettiğini söyledi. Urcanlı, başvuruların PAÜ Kalp Merkezi Karşısında bulunan Denizli Büyükşehir Belediyespor Futbol Akademisi Tesislerine yapılabileceğini ve 212 46 36 numaralı telefondan da bilgi alınabileceğini söyledi.6 değişik semt ve sahada yapılacak olan çalışmalar sabah saat 08.00 ile 11.00 arası yapılacak. Başkarcı’da Pazartesi- Perşembe,  Kınıklı’da Salı -Perşembe, Akkonak’da Pazartesi-Çarşamba, Doğan Demirci Stadı’nda Cumartesi-Pazar, Adalet Parkı Sentetik sahada Salı- Perşembe, Toki Bölgesi’nde Pazartesi-Çarşamba günleri yapılacak antrenmanları, Denizli BBSK’nın Futbol Akademisi’nde görevli tecrübeli antrenörler yaptıracak.

Kayıttan ve verilecek malzemelerden ücret alınmayacağına dikkat çeken Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşan Uzunoğlu, henüz yarışmacı gruplara dahil olmamış, gelecek vadeden isimleri keşfedip, Denizli ve Türk Futboluna kazandırmak için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..