REKLAMI GEÇ

Felaketi hocalar önledi

Felaketi hocalar önledi

Kızılcabölükspor’ün Bodrumspor ile oynadığı hazırlık maçında saha karıştı. Her iki takımın teknik direktörleri devreye girdi, kavgayı önledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Temmuz 2015 Pazartesi, 16:22

Kızılcabölükspor ikinci hazırlık maçını Bodrumspor ile oynadı. Şirinköy Sahası’ndaki maçadamga vuran olay ise tüm futbolcuların birbirine girmesi oldu.

Karşılaşmanın henüz başlarında özellikle Bodrumsporlu futbolcuların hakemlere yönelik itirazları ortamı gerdi. 22. dakikada Kızılcabölüksporlu Yasin’in faul pozisyonunda konuk ekibin oyuncuları bu futbolcuyu iterek düşürdü. Bu dakikadan itibaren tüm futbolcular tartışmanın içine dahil oldu.

Futbolcuların birbirilerini tartaklamaya çalıştığı sırada kavganın büyümesini önleyen ise her iki takımın teknik direktörleri oldu. Hocaların, yardımcıların ve bazı yöneticilerin devreye girerek ayırdığı her iki takım kendi yedek kulübeleri önüne geldi.

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet ve Bodrumspor Teknik Direktörü İsmail cem Cambaz takımlarına birer konuşma yaparak sakinleşmelerini sağladı. 15 dakikalık duraklamanın ardından maç kaldığı yerden devam ve etti ve sorunsuz tamamlandı.

TARAFTAR ORADA OLSAYDI…
Her iki takım futbolcuları arasındaki gerginlik sarı kırmızılıların üç sezon önce mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig maçlarına dayanıyor. Kızılcabölükspor’un ligin bitimine üç hafta kala gittiği Bodrumspor deplasmanında bazı çirkin hareketlere maruz kalması ve kaptan Cem’in tartaklandığı için maça çıkamaması olayların başlangıcı olarak gösteriliyor.

Her iki takım taraftarları arasındaki bu gerginlik nedeniyle sarı kırmızılı yönetim maç gün ve saatini kendi taraftarlarından adeta gizleyerek büyük bir felaketin yaşanmasının da önüne geçmiş oldu.

KIZILCABÖLÜKSPOR 2-0 KAZANDI
Teknik Direktör Hasan Şermet’in deneyimli oyuncularından oluşturduğu ilk yarıdaki takımı skora ulaşamazken, ikinci yarıda şans verdiği gençler galibiyeti getirdi. Goller Görkem ve Selim Kartal’dan gelirken, ev sahibi maç boyunca oyun üstünlüğünü rakibe bırakmadı. Karşılaşmayı Kızılcabölükspor Başkanı osman Duran ve yönetimi ile Denizli BBSK Teknik Direktörü Hakan Dolutaş da takip etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 27 Temmuz 2015, 21:41

Yönetim çok sağduyulu davranmış gerçekten.Tebrik etmek gerek…