REKLAMI GEÇ

Horozda Elazığ mesaisi başladı

Horozda Elazığ mesaisi başladı

Denizlispor bir günlük iznin ardından topbaşı yaptı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 25 Ağustos 2015 Salı, 11:24

Karabük deplasmanından dönüşte uzun ve yorucu bir yolculuk gerçekleştiren Denizlispor, pazar gününü dinlenerek geçirdikten sonra hafta başında topbaşı yaptı.
Teknik Direktör Mehmet Altıparmak takımı akşam saatlerinde Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde topladı.

Antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan Altıparmak öğrencilerine hafta boyunca yapacakları çalışmaları aktardı, Elazığspor maçına motive olmalarını istedi.

Düz koşu ile başlayan yenileme çalışmalarında futbolcular daha sonra 20 dakika 5’e 2 yaptı. Bu çalışmanın ardından kaleciler takımdan ayrılarak ayrı çalıştı.
Karabükspor maçında yan toptan kalesinde gol gören yeşil siyahlılarda kaleci antrenörü Haluk Kaplan üç kalecisini de çapraz şutlara çalıştırdı. Kaleciler Kazım Sarı ve Asil Kaan Güler istekli görünürken tecrübeli eldiven İsmail Şahmal’ının yorgun olduğu gözlendi.

Bu sırada takım ikiye bölünerek yoğun pas içerikli savunma ve hücum organizasyonları çalıştı. Bu çalışmanın ardından takımı 6’şarlı üç gruba ayıran Teknik Direktör Mehmet Altıparmak kısa süren çift kale maç yaptırdı. Üç takımın dönüşümlü karşılaştığı bu çalışmada futbolcuların istekli oluşları dikkat çekti. Zaman zaman sert müdahalelerin de yapıldığı çalışmada Mustafa Diler, Şenol, Loandrinho ve kaleciler öne çıktı.

Neşe içinde tamamlanan antrenman öncesinde değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Elazığspor maçının önemine dikkat çekerek, “Önümüzde zorlu bir maç var. Hafta boyunca bu maça konsantre olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..