REKLAMI GEÇ

Altıparmak: Elazığ maçına takılmayın

Altıparmak: Elazığ maçına takılmayın

Yeşil siyahlılar ağır Elazığspor yenilgisinden sonra yeniden toplanıyor. Teknik Direktör Altıparmak bu maçı unutup Adanaspor maçına konsantre olacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Eylül 2015 Çarşamba, 13:01

PTT 1. Lig’de Karabükspor’a şanssız bir şekilde kaybettikten sonra elinde Elazığspor’a 4-0 kaybeden yeşil siyahlılar normale dönüyor. Bu karşılaşmada kendilerini tanıyamayan futbolcularından maçı unutmalarını, 4-0’lık mağlubiyete takılmamalarını isteyen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak camiaya da seslenerek, “Sezon içinde böyle talihsiz maçlar olabilir. Gerçek Denizlispor çok daha farklı. Kaybedilen puanları telafi etmek için önümüzde daha çok maç var” dedi.

Yeşil siyahlı futbolculara verilen iki günlük izin sona ererken Teknik Direktör Mehmet Altıparmak öğrencilerini bu akşam Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplayacak.

Adanaspor maçının hazırlıklarına başlayacak olan yeşil siyahlılarda bu karşılaşmaya sakat futbolcuların da yetişmesi planlanıyor.

Milli maç nedeni ile lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyleyen Altıparmak, “Sakat futbolcularımız da lige verilen arada takımla birlikte çalışmaya başlayacak ve Adana deplasmanına hazır olacak. Elazığ maçı geride kaldı. Tüm dikkatimizi Adanaspor maçına yoğunlaştıracağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..