REKLAMI GEÇ

“SORUMLULUK BİZDE GÜN BERABERLİK GÜNÜ”

“SORUMLULUK BİZDE GÜN BERABERLİK GÜNÜ”

Denizlispor’da Asbaşkan Fatih Karahan camiaya çağrıda bulundu: “Kötü başlangıcın sorumlusu biziz. Daha güzel günler için birlik ve beraberlik günü geldi”

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ekim 2015 Perşembe, 14:37

Denizlispor’da Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Fatih Karahan önemli açıklamalarda bulundu. Yeşil siyahlı taraftarların alınan sonuçlardan duyduğu rahatsızlığı hatırlatan Karahan, “Maalesef lige şanssız bir başlangıç yaptık. kötü başlangıcın tüm sorumluluğunu yönetim kurulu olarak üzerimize alıyoruz” dedi. Denizlispor Kulübü’nün kentin en büyük ortak paydası olduğunu yineleyen Karahan, “Denizlispor bu şehrin gözbebeğidir” dedi

HER GÜN KULÜPTE YATACAKLAR
Karahan yaptığı yazılı açıklamada, “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Denizlispor yönetimi olarak başkanımızın ve teknik ekibimizin ve tamımızın arkasındayız. Yönetim olarak kötü gidişe dur demek için gerekli tedbirleri aldık. Başta başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri olarak dönüşümlü olarak her gün kulüpte futbolcularımız ile birlikte yatmaya başladık” dedi.

OLMAZSA OLMAZ MEDYA VE TARAFTAR
Karahan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu kulübün olmazsa olmazı medya ve taraftardır. Her ikisinin de bizim başımızın üzerinde yeri var. Biz biliyoruz ki basınımızın da taraftarımızın da eleştiri ve sitemleri Denizlispor’u sevmek ve Denizlispor’a sahip çıkmaktır. Bunları da gayet doğal karşılıyoruz. Ancak gün birlik ve beraberlik günüdür. Denizlispor’a sahip çıkma günüdür. Bu kötü gidişe başta taraftarımız ve medya ile dur diyeceğiz”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET   -  Bağlantı 9 Ekim 2015, 09:35

Bravo Karahan kardeşim.Keşke diğer yöneticeler ve Başkan da tüm taraftarı karşısına almak yerine senin gibi açıklmalarda b ulunsa idi.Denizlispor kimsenin malı değildir DENZİLİLERİNDİR.Yapmıyorsa çeker gidersin.Ateş topu almak kolay değil.