REKLAMI GEÇ

Potada zorlu sınav

Potada zorlu sınav

Sinpaş Denizli Basket cumartesi günü Mamak Belediye A. DSİ’yi ağırlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Ekim 2015 Cuma, 15:09

Bu sezon lige iyi başlangıç yapamayan Sinpaş Denizli Basket evinde Mamak Belediye Ankara DSİ’yi ağırlıyor. Cumartesi günü 17:30’da PAÜ Arena’da oynanacak maçın teknik komiserliğini Alpay Alev üstlenirken, baş hakem Nezihi Soydan’ın yardımcılıklarını ise Erhan Gürsel ve Tolga Edis yapacak.

Yeşil-Lacivertliler, karşılaşma öncesi son antrenmanını PAÜ Arena’da gerçekleştirdi. Tam takım halinde yapılan hazırlıklar, video analiz çalışmasından sonra akşam taktik antrenmanı ile sürdü. Coach Hakan Yavuz’un gözetiminde yapılan antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Oyuncular antrenmana ısınma hareketleriyle başlarken, sonrasında ise taktik ve şut çalışması yaptı. Antrenman sonunda Cumhuriyetin 92. yıl dönümü sebebi ile tam takım halinde fotoğraf çekilen Denizli ekibi karşılaşma öncesi hazırlıkları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Sinpaş Denizli Basket, Mamak Bld. Ankara DSİ arasında geçen yıl oynanan karşılaşmalarda Denizli ekibi evinde ki maçı 97 – 53’lik skorla galip gelirken, deplasmanda 73 – 66 mağlup olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..