REKLAMI GEÇ

Coach Yavuz, Adana maçına hazır

Coach Yavuz, Adana maçına hazır

TBL’de Adanaspor deplasmanına konuk olacak Sinpaş Denizli Basket’te hedef galibiyet. Coach Hakan Yavuz, “Galibiyet serimiz sürecek” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Kasım 2015 Perşembe, 17:15

Türkiye Basketbol Ligi’nde son 5 maçını kazanarak zirve takibini sürdüren Sinpaş Denizli Basket cumartesi günü Adana’da sahne alacak.

Yeşil lacivertliler bu sabah Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’ndaki antrenmanın ardından Denizli Köftecisi’nde yolculuk öncesi moral yemeği yedi. İzmir’den hava yolu ile Adana’ya geçecek olan Denizli Basket önemli karşılaşmada galibiyet hedefliyor.

COACH: SERİ SÜRECEK
Sinpaş Denizli Basket’in deneyimli çalıştırıcısı Hakan Yavuz kritik maça ilişkin değerlendirme yaptı. Takımda taşların yerine oturduğunu söyleyen Yavuz, “Sezon ilerledikçe saha içindeki düzenimiz daha da belirginleşti. Hilton’un takıma katılmasından sonra taşlar yerine oturmaya başladı. Bu durum takıma galibiyet olarak yansıyor. Böyle devam etmek istiyoruz. Hiçbir takım ayırt etmiyoruz. Maç maç bakıyoruz. Adanaspor’u son maçında takip ettik. Onlar ligde iyi yerde değil. Her maça saldırıyorlar. Kabala’nın sakatlığına ilişkin bilgimiz yok. Ama bizim için çok şey fark etmez. Oynamasını isteriz ki sahada daha iyi mücadele olsun” dedi.

SEYİRCİYE SİTEM ETTİ
Yeşil lacivertlilerin seyirci desteğine olan ihtiyacı da hatırlatan coach Yavuz, “Seyircinin takıma destek olmasını istiyoruz. Seyircimiz geliyor ama yeterli değil” diye konuştu.

AMERİKALILAR ADAM GİBİ ADAM
Coach Yavuz, denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmeyi şöyle sürdürdü: “Takım içindeki arkadaşlık üst seviyede. Türk oyuncularımız zaten bildiğiniz düzgün çocuklar. Gelen iki yabancı da muazzam sorunsuz sporcular. Basketbolcudan önce adamlar. Önce sporcular sonra basketbolcular. Bunların hepsini üzerlerinde barındırıyorlar.  Uyum sorunları olmadı. Denizli’yi sevmeleri, buradaki ortamı sevmeleri, kentte basketbolun ön planda oluşu, onlara gösterilen ilgi tüm takımı pozitif etkiledi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..