REKLAMI GEÇ

Ali Yalçın coşkulu futbol istiyor

Ali Yalçın coşkulu futbol istiyor

Zorlu Adanaspor ve Karşıyaka maçlarından 4 puan çıkaran Ali Yalçın öğrencilerinden her maçtan zevk almalarını istedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Kasım 2015 Pazartesi, 10:53

Denizlispor’da Mehmet Altıparmak’ın ayrılışından sonra takımın başına getirilen Teknik Direktör Ali Yalçın ligde çıktığı iki zorlu sınavdan 4 puanla çıkmayı başardı. Önce Denizli’de Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan ve rakibini elinden kaçıran Ali Yalçın’ın öğrencileri Karşıyaka deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı.

Bu sezon ilk kez bir resmi maçta 3 gol atan yeşil siyahlılar lige de umutlu bakmaya başladı. Denizlisporhaber.com’a değerlendirmede bulunan Ali Yalçın, “Lige maç maç bakıyoruz. Her maç puan alıp bir an önce yukarılara tırmanmak istiyoruz. Karşıyaka maçı da bu anlamda çok önemli bir maçtır. Karşıyaka ligdeki konumu nedeniyle bizim rakibimizdi, 6 panlık bir maçtı. Futbolcularıma bunu anlattım. Bu bir oyun. En çok onun üstüne gidiyorum. Bu oyunu zevkli ve coşkulu bir şekilde oynamak lazım. Bulunduğunuz konum ne olursa olsun bu coşkuyu yakalayınca başarı beraberinde geliyor.

Karşıyaka maçında da bu coşkuyu yakaladık. Ara ara iyi paslar yaptık, oyun hakimiyetini elimize aldık. Bu takımda kaliteli oyuncular var. Daha fazla pozisyon üretecek, topun bizde kalmasını sağlayacak futbolculara sahibiz. Bundan sonra bu oyunun üstüne koymamız lazım. Sakatlık ve ceza olmazsa bunu da başaracak güçteyiz” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Halit Gürel   -  Bağlantı 30 Kasım 2015, 17:41

Nazar degmesin maşallah.