REKLAMI GEÇ

Horozun yeni gözdesi

Horozun yeni gözdesi

Denizlispor’da eski altyapı koordinatörü Ali Yalçın’ın teknik direktör oluşu gençlerin önünü açtı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Kasım 2015 Pazartesi, 13:04

Denizlispor altyapısını en iyi tanıyan isimlerden biri olan Teknik Direktör Ali Yalçın, altyapı öğrencilerinin de umudu oldu.

Yeşil siyahlı teknik adam Dimov ve Tuna’nın sakatlığında altyapıdan Ramazan Özkan’ı takımla çalışmalara çağırdı.

Denizlispor’un tüm altyapı takımlarında görev alan 19 yaşındaki genç futbolcu bugün profesyonel yapıldı. Stoper mevkiinde oynayan ve sol ayağını iyi kullanan Ramazan’ın altyapıdaki lakabı ise ‘Ramos’.

Yeşil siyahlı kulübün deneyimli altyapı eğitmeni Aydın Dizman’ın elinden çıkan Ramos’un, Türkiye Kupası 3. Tur maçında Aydınspor 1923 karşısında forma şansı bulması bekleniyor.

Son üç sezonunu A2 takım çalıştırıcı Memiş Sarıçam’ın elinde geçiren ve bu süreçte kendini daha da geliştiren Ramazan Özkan için, Sarıçam’ın A Takım yardımcı antrenörü görevine getirilmesi de büyük bir şans oldu. Daha 17 yaşındayken Sarıçam’ın U19 takımda görev verdiği futbolcunun gösterdiği gelişim gözlerden kaçmamıştı.

Teknik Direktör Ali Yalçın lisans işlemlerinin yetiştirilmesi durumunda genç öğrencisine şans tanıyacağını söylerken Başkan Mustafa Şavluk, “Böyle genç yeteneklerin takıma kazandırılması beni memnun ediyor” dedi.

Öğrencisine kefil olan altyapı eğitmeni Aydın Dizman ise “Ramazan yetenekli bir futbolcu. Şans tanınması durumunda hocalarının güvenin boşa çıkarmayacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..