REKLAMI GEÇ

ESKİ DENİZLİSPORLU İSMAİL KONUK BABA OLDU

ESKİ DENİZLİSPORLU İSMAİL KONUK BABA OLDU

Denizlispor altyapısından yetişen ve performansı ile Süperlig takımlarından Akhisar Belediyespor’a transfer olan İsmail Konuk baba olma sevinci yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Aralık 2015 Çarşamba, 10:53

Denizlispor Alt Yapısı’nda futbol hayatına başlayan ve üç sezondan beri Akhisar Belediyespor forması giyen tecrübeli defans oyuncusu İsmail Konuk’un kızı oldu. Akhisar’ın Süper Ligin 16. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaştığı maçta 90 dakika forma giyen İsmail, ayağının tozu ile Denizli Özel Ege Hastanesi’ne geldi. Eşi Zeynep’e doğuma girmeden yetişen Konuk, kızı Eliz Eslem’i saat 13.45’te kucağına aldı. 3.610 gr olarak dünyaya gözlerini açan güzeller güzeli Eliz Eslem Bebek, ertesi gün taburcu edildi.

Bu duygunun çok farklı olduğunu dile getiren Akhisar Belediyespor’un tecrübeli defans oyuncusu İsmail Konuk,‘Allah’ıma şükürler olsun. Sorunsuz bir şekilde kızımıza kavuştuk. Lig ve kupa maçlarının yoğunlundan dolayı eşimin yanında olamadığım günler oldu. Şükürler olsun ki doğuma yetişebildim. Bu heyecan çok farklı bir Duygu, Allah her baba adayına bu güzel duyguyu sorunsuz bir şekilde yaşatmasını temenni ediyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..