REKLAMI GEÇ

Hilton dayak yedi!

Hilton dayak yedi!

Melikşah savunmasının sertlikle durdurduğu Hilton’u 14 sayıda tutarken hakemler seyretti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Aralık 2015 Pazartesi, 11:41

TBL’deki Denizli temsilcisi Sinpaş Denizli Basket evinde Melikşah Üniversitesi’ne 60-67 kaybederek 9 maçlık galibiyet serisine son verdi.

Tüm tribünlerin neredeyse tamamen dolduğu PAÜ Arena’da basketbol izlemeye gelen seyirci Melikşah Üniversiteli basketbolcuların özellikle Hilton Armstrong’a karşı sertliklerini ve bu sertliklere müsamaha gösteren hakemleri izledi.

Karşılaşmanın iki yardımcı hakemi Uygar Kurt ve Ali Köseoğlu verdikleri kararlarla taraftarları adeta çıldırtırken konuk ekibin sertliklerine karşı ise düdük çalmamayı tercih etti.

Maç içinde Kelly’nin Mustafa Baki Görür’e kasti olarak yaptığı sert faulü uyarı ile geçiren hakemler, Sinpaş Denizli Basket’in en ufak müdahalelerinde bile faul çalmayı ihmal etmedi. Yeşil lacivertli ev sahibi hakem hışmına uğradığı maçın son bölümlerinde kendine gelse de bu maçı çevirmeye yetmedi.

COACH: YENİLGİYİ HAK ETMEDİK
Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Sinpaş Denizli Basket coachu Hakan Yavuz yenilgiyi hak etmediklerini belirtti. Üst üste kazanılan 9 maçtan sonra gelen yenilginin taraftar açısından sürpriz olduğuna değinen Yavuz, “Bizim ofansif düzenlerimiz bozarak maçı kazandılar. Kenny 23 sayı attı ama kötü günündeydi. Maça kötü başladık, düzeltiriz diye umduk ama farkı kapatamadık. İstediğimiz pozisyonları bulmamıza rağmen isabet sağlayamadık. İlk yarıda 14’te 1 üçlük yüzdemiz var. Bu şekilde maç kazanılmıyor. Uzunumuz Hilton’a yapılan sertlikler vardı. Evimizdeki maçı kaybetmek istemezdik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..