REKLAMI GEÇ

ALIŞKANLIK

11 Ocak 2016 Pazartesi

İlk yarının sonunda kongre kararı almak adet oldu bizim takımda. Bunun başarı veya başarısızlıkla da alakası yok.

Sadece alışkanlık.

Transfer için para bulmaya çalışmanın şekli, şemali bu olmamalı.

Bu kongre kime ne yarar getirecek birisi açıklasın bence.

Sanki heveslisi var.

Şimdiden birçok işadamının uykuları ya bu görev bana verilirse diye kaçmaya başlamıştır bile.

Herkes hatırlayacaktır, Hamza Hamzaoğlu takımın başındayken ilk yarıyı dokuz puan önde lider bitirdik ve o dönemin başkanı Mehmet Özsoy’a kongre kararı aldırıp yerine Salih Amiroğlu’nu getirdiler. Getirdiler diyorum çünkü neyimize sığamadık da devre arası kongre kararı alıp, başarılı bir başkan ve hocanın görevine son verildi, anlayamadık. O yıl biz play off bile oynayamadık. Şimdi bakın Hamza hocanın geldiği noktaya ve o dönem onun yerine görev alan Serhat hocanın geldiği noktaya. Hatta birçoğunuzun kimdi ya bu Serhat hoca dediğinizi duyar gibiyim. Serhat Güler. Tarihimizde böyle bir hocamızda vardı. Gerçi onun döneminde galibiyet göremediğimiz için hatırlamak istemediğimiz günlerdi.

İlkyarının son altı haftasında oynanan oyun ve alınan sonuçlar hepimizi mutlu etti, ikinci yarı için birkaç nokta transfer ile ligi çok iyi yerlerde bitirebiliriz diye hayal kurmaya başlatmıştı ki yine eski alışkanlıklarımızdan olan kongre kararı alındı.

Bu kadar olumlu bir hava yakalamışken nereden çıktı bu kongre?

Daha iki gün önce her şey gülüm balım iken ne oldu da şok bir karar ile kongre kararı alındı?

Bu takım birilerinin oyuncağı olmaktan kurtulmalı. Her transfer döneminde bizler bunları yaşamaktan bıktık. Şimdi Ali hocanın yerine koyuyorum kendimi ve hakikaten üzülüyorum. Tam bir fırsat yakalamışsın ve başarılı da olmuşsun, üç nokta transfer ile bu takıma play off oynatacağım hayalleri kuruyorsun, önünde kocaman bir engel.

Kongre!

Bekle bakalım. Ne olacağı belli değil.

Yeni yönetim belirlenecek de, transferler yapılacak da, takım kurtulacak. O zamana atını alan Üsküdar’ı geçer.

Ama Ali hoca bu sefer kendini ispatladı. Kongreden sonra yeni yönetim Ali hocanın kıymetini bilmez ve hocayı değiştirmeye kalkarsa kocaman bir yuh derim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..