REKLAMI GEÇ

Coach isyan etti

Coach isyan etti

Tofaş karşısında 89-85 kaybeden Sinpaş Denizli Basket’te coach Hakan Yavuz 23 top kaybına öfkelendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ocak 2016 Pazar, 13:18

Sinpaş Denizli Basket lig lideri Tofaş’a 89-85 yenildi. Maçı değerlendiren coach Hakan Yavuz top kayıplarına dikkat çekti.

Basketbolseverlerin iyi bir maç izlediğine değinen Yavuz, “Birinci sırada bulunan bir takımla üçüncü sırada bulunan bir takımın oynadığı çok güzel bir lig maçı oldu. Tofaş takımı 22 asistle oynayan bir takım, biz bunu mümkün olduğunca azaltmaya çalıştık ama yeterince başarılı olamadık. Bu arada benim takımımım bu maçta 23 top kaybıyla oynamasını kabullenemiyorum. Bunun sahadaki nedenleri teknik olabilir ama başka nedenleri de var. Bu başka nedenleri burada konuşmak istemiyorum. Belki daha sonra ilk yarı değerlendirmesi yaptığımda total olarak bütün maçların değerlendirmesi içerisinde bunu söylemeyi düşünüyorum. Bence Türk basketbolu için antrenörler, oyuncular ve sahaya gelen seyirciler için harika bir maçtı. Onlara böyle bir maç izlettirdiğimiz için öncelikle takımımı kutluyorum. Maça iyi hazırlandık ve iyi oynadık. Ayrıca rakip takımın antrenörü Orhun kardeşime ve Tolga Öngören’e teşekkür ediyorum zaten çok kaliteli insanlar, bunun nedenini de herkes biliyor’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 17 Ocak 2016, 13:29

SEYREDECEBİLECEĞİMİZ BİR BASKETBOL KALDI TEŞEKKÜRLER DENİZLİ BASKET.TEŞEKKÜRLER SİNPAŞ. TEŞEKKÜRLER BAŞKAN…Mehmet GENÇOĞLU