REKLAMI GEÇ

Derya Baltalı destek istedi

Derya Baltalı destek istedi

Denizlispor ve Denizli Basket’in koordinasyonunu sağlayan Derya Baltalı her iki takım için destek istedi. Baltalı, “Bir yanda ligde kalma bir yanda şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Her iki takımımızın da konumu Denizli şehri için çok önemli” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Nisan 2016 Perşembe, 12:53

PTT 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Denizlispor ve Spor Toto Basketbol Ligi’ne yükselme yarışındaki Sinpaş Denizli Basket’in maddi yükünü omuzlarında taşıyan işadamı Derya Baltalı destek çağrısında bulundu.

Bu sezon play-off umutları ile lige başlayan fakat ara transfer döneminde kadrosunu güçlendiremeyerek ateş hattına demir atan Denizlispor üst kurulunda görev alan Baltalı; sezon başından bu yana yeşil siyahlıların ekonomik olarak her sıkıştıklarında imdadına yetişti. Bu sezonki harcamaların çok büyük bölümünü karşılayan, kaynaklar oluşturan Baltalı geride kalan son üç maçı kazanarak ligde kalacaklarını belirtirken, “Bu iş sadece bir kişinin ya da yönetim kurulunun omuzlarına yüklenmemeli. Tüm Denizli, Denizlispor için seferber olmalı” dedi.

Diğer yandan üç sezondur Sinpaş Denizli Basket takımına da sahip çıkan Baltalı, “İki sezon bu takımı üst lige çıkarmaya çok yaklaştık ama olmadı. Bu sezon başaracağımızı düşünüyoruz” dedi.

TÜM DENİZLİ’DEN DESTEK İSTİYOR

Denizli halkının öncelikli olarak Denizlispor ve Denizli Basket’e destek vermesi gerektiğinin altını çizen Baltalı; “Her iki kulübümüz için yönetim kurulları ile birlikte bu güne kadar elimizden geleni yaptık. Her ilin ses getiren futbol ve basketbol kulüpleri var. Bunlar şehrin vazgeçilmez bir parçası. Toplulumumuzun kafa ve vücut sağlığı için bu takımlara ihtiyacımız var. Herkesin bu takımlara destek olması gerekiyor. Öncelikle her iki takım taraftarlarının iç saha maçlarında tribünleri doldurması, takımlarına omuz vermesi şart. Denizlispor çok ciddi süreçten geçiyor. Ligde kalma mücadelesinde her destek önemli. Diğer yandan play-off oynayacak Sinpaş Denizli Basket takımı kendi branşında Denizli’yi en üst klasmana taşımaya çalışıyor. Basketbol takımının da desteğe ihtiyacı var. İlk görev taraftarlara düşüyor” dedi.

SİYASETÇİLERE DE ÇAĞRIDA BULUNDU
Her iki kulüp için kaynak oluşturmanın zorluğuna da dikkat çeken Baltalı, “Özellikle bakanlarımız, milletvekillerimiz ve büyükşehir belediyemiz başta olmak üzere herkesi desteğe çağırıyorum. İlçe belediye başkanlarımızın da katkılarına ihtiyacımız var. Bu kulüplerin ayakta kalabilmesi için onların desteği şart. Bu kulüpler Denizli şehrinin değerleri. Bu değerleri ayakta tutmak, daha da yükseltmek hepimizin görevi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..