REKLAMI GEÇ

PAÜ ARENA’DA BÜYÜK FİNAL

PAÜ ARENA’DA  BÜYÜK FİNAL

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Sinpaş Denizli Basket, normal sezonun lideri Tofaş ile lig maratonunu sonlandırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Mayıs 2016 Cuma, 12:07

Türkiye Basktebol Ligi’ndeki Denizli temsilcisi Sinpaş Denizli Basket sezonun son maçında lider Tofaş’ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Yarın 16:00’da PAÜ Arena’da sezon finalini yapacak olan yeşil lacivertlilerde tek düşünce galibiyet. Coach Hakan Yavuz öğrencileri ile son çalışmasını maçın oynanacağı arenada gerçekleştirdi.

Basketbolseverlere keyifli bir maç izletmek istediklerini söyleyen Yavuz, “Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.

Yeşil lacivertlilerin son çalışmasını Başkan Tanju Beştaş da izledi.Taktik ağırlıklı çalışmanın son bölümünde takım 5’e 5 maç yaptı.

Diğer yandan bu sezon ligde 30 galibiyet alarak açık ara liderliği götüren Tofaş’ta ise  Coach Orhun Ene maça ilişkin değerlendirmede bulundu. Ene; “Denizli ekibinin başında çok tecrübeli bir antrenör Hakan Yavuz var. Hem Federasyon Kupası’nda hem de ligin ilk yarısında çok çekişmeli ve zevkli maçlar oynadık. Diğer mücadelelerde olduğu gibi bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız.Bu bölüme sakatlık olmadan tam kadro halinde hazır bir şekilde girmeyi istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..