REKLAMI GEÇ

Coach şampiyonluk istiyor

Coach şampiyonluk istiyor

TBL’de play-off oynamaya hazırlanan Sinpaş Denizli Basket ligi Tofaş maçı ile tamamlayacak. Yeşil lacivertlilerde Coach Hakan Yavuz şampiyonluk istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Mayıs 2016 Cuma, 12:25

Sinpaş Denizli Basket Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun son maçında Tofaş’ı konuk edecek. Coach Hakan Yavuz önderliğinde PAÜ Arena’da hazırlıklarını sürdüren yeşil lacivertlilerde moraller yüksek. Yavuz yönetiminde çalışan Yeşil-Lacivertliler dünkü çalışmada taktik ağırlıklı antrenman gerçekleştirdi. Horozlar antrenmana ısınma hareketleriyle başlarken, sonrasında ise taktik ve 5’e 5 çalışması yaptı. Ligin normal sezonunu 3.sırada bitirmeyi garantileyen Potanın Horozları, rakibini bekliyor.

Tofaş maçı öncesi takımın son durumu hakkında bilgi veren coach Hakan Yavuz, Sercan Ergin’in sakatlığını atlattığını ancak Mustafa Baki’nin sakatlandığını söyledi. Mustafa Baki’yi Play-Off’lara yetiştirmek için çabaladıklarını belirten Yavuz “Yoğun antrenman dönemlerini artık aştık. Şuanda kısa süreli amaca yönelik, yani taktik antrenmanları yapıyoruz. Takımın form durumu iyi. Play-Off öncesi olmasını istediğim düzeyde. Sercan’ın ameliyatından sonra Bandırma maçında azda olsa süre verdim. Büyük ihtimal Tofaş maçında da süre vereceğiz. Maç açığını kapatması açısından ki Play-Off’larda ondan faydalanmak istiyoruz. Mustafa Baki Görür’ün Bandırma maçından önce oluşan bir sakatlığı var. Adale grubuyla ilgili. Onunda tedavisi sürüyor. Onu Tofaş maçında da oynatamayacağız. Play-Off’lara hazırlamaya çalışıyoruz. Takımın genel görüntüsü bu şekilde” diye konuştu.

Hedeflerinin ligi şampiyon tamamlamak olduğunu belirten coach Hakan Yavuz “Ben şimdilik normal sezon için bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Tabi ki daha görevimiz bitmedi. Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Böyle bir ligi üçüncü bitirmek bu takım için önemli ama çok daha önemlisi hedefimiz şampiyon olmak. Yani lige çıkmak değil şampiyon olmak. Onun içinde birinci turu geçmek gerekiyor. İlk turun ilk maçı bizim için çok önemli. Evimizde oynayacağımız arka arkaya iki maçtan inşallah kayıp vermeden çıkmak istiyoruz. Tabi Play-Off’lardan 8 takımında çıkma ihtimali var. Her sene olduğu sürprizlerin yaşanacağına inanıyorum. Ama o sürpriz biz olmayacağız. Çünkü biz bu ligin sahiden favori ekiplerinden biriyiz. Bizim lige çıkmamız bence sürpriz sayılmamalı. Sezonu bu kadar istikrarlı oynayan bir takımın, bu kadar tecrübeli oyunculardan kurulu böyle bir takımın da Play-Off’larıiyi oynayacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..