REKLAMI GEÇ

Takımın yarısı gidebilir

Takımın yarısı gidebilir

Ligde kalmayı bir kez daha başaran Denizlispor sezon başında yeni bir takım oluşturmak zorunda kalabilir Yeşil siyahlılarda 12 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Mayıs 2016 Pazartesi, 13:06

PTT 1. Lig’de büyük sıkıntılar geçirdiği 2015-16 sezonunu ligde kalarak tamamlayan Denizlispor yeni sezonda yeni bir takım yapmak zorunda kalabilir. Yeşil siyahlılarda 12 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. İşte sözleşmesi sona eren futbolcular:

 ic_veli

VELİ ACAR
Denizlispor’un kaptanı ve orta sahadaki kilit ismi bu sezon deneyimi ile pek çok maçta öne çıkan isim oldu. 34 yaşındaki futbolcunun yokluğu ligin son maçında fazlası ile hissedildi. Bu sezon 29 maçta görev alan kaptan tüm maçlara ilk 11’de başladı. İki kez kart cezalısı durumuna düşen kaptan Veli, önceki sezon Mersin İdman Yurdu’ndan transfer edilmişti. Sözleşmesi bu ay sonunda bitiyor. 

ic_keceli

MUSTAFA KEÇELİ
Denizlispor’un sol kanat oyuncusu Ankara temsilcisi Bugsaşspor’dan iki sezon önce takıma kazandırılmıştı. 6 sezon Denizlispor forması giyen futbolcu çok uzun zaman önce Denizli’nin öz evladı olarak kabul edildi ve Denizlispor ile ismi özdeşleşti. Bu sezon görev aldığı 21 maçın 19’nda ilk 11’de başlayan Keçeli, teknik Direktör Koray Palaz tarafından zaman zaman önde de kullanıldı. Kaptanın sözleşmesi ay sonunda sona eriyor.

ic_genkov

GENKOV
Yeşil siyahlıların iki sezon önce Levski Sofia’dan transfer ettiği 32 yaşındaki Bulgan golcü Genkov geçen sezonu mumla arattığı bu sezon sadece taraftarları değil takım arkadaşlarını da çileden çıkarmayı başardı.  Bu sezon ligde 19 maçta görev alan deneyimli futbolcu rakip fileleri 5 kez sarssa da istenileni veremedi. Teknik Direktör Palaz’ın son dönemde oyuncu değişikliklerinde ilk kullandığı futbolcu oldu.

ic_serkan

SERKAN ATAK
Yeşil siyahlıların sezon başında Antalyaspor’dan transfer ettiği Almanya doğumlu futbolcu görev aldığı maçlarda teknik ekibin tam notunu aldı. Orta sahadaki çalışkan futbolcunun sözleşmesi bu sezon sona eriyor. Ligde 17 maçta görev alan Serkan yaşadığı sakatlıklar nedeniyle daha fazla süre alamadı.

ic_senol

ŞENOL AKIN
Denizlispor’un geçen sezon Şanlıurfaspor’dan transfer ettiği 31 yaşındaki orta saha oyuncusu çalışkanlığının yanı sıra, hırsı ile de takımın ateşleyicilerinden biri oldu. Sezonu iki golle kapatırken 24 maçta görev aldı. Ligin son bölümünde yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle sezonu erken kapatan Şenol Akın’ın sözleşmesi bu ay sonunda bitiyor.

ic-saban

ŞABAN GENİŞYÜREK
Sezon başında Manisaspor ile sözleşmesini feshederek Denizlis por’a gelen Şaban Genişyürek bu sezon taraftarın gözündeki en büyük hayal kırıklığı oldu. Devre arasında takımdan gönderilmesi planlanan fakat transfer yasağı kaldırılmadığı için takımda kalan Şaban skor üretmekte zorlansa da çalışkanlığı ile Denizlispor’a büyük fayda sağladı. Özellikle ligin son bölümünde süre almayı başaran futbolcu gol atmasa da attırdığı gollerle klasını ortaya koydu. Ligde 10 maçta görev alan Şaban’ın sözleşmesi de sona erdi.

ic_servan

SERVAN TAŞTAN
Sezon başında Karşıyaka ile olan sözleşmesini feshederek Denizlispor’a transfer olan Servan Taştan yeşil siyahlıların en çok faydalandığı isimlerden biri oldu. 21 maçta görev alan hırçın çocuk 10 sarı kart gördü ve iki kez cezalı duruma düştü. Servan’ın sözleşmesi ay sonunda bitiyor.

ic_recep

RECEP NİYAZ
Denizlispor’un alt yapısından yetişen futbolcu bir sezon Samsunspor’da kiralık oynadıktan sonra Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak sona erdirdi. Yuvasına geri dönen Recep ikinci kez yeşil siyahlı forma ile çıkış yakaladı. Sezonu 8 golle tamamladı. Yeşil siyahlı takımın maestrosu herkesi kendine hayran bırakan performansı ile hem üst ligden hem de yurt dışından takımların transfer listesine girdi. Recep’in sözleşmesi sezon ay sonunda bitiyor.

ic_kerem

KEREM GÜLBAHAR
Denizlispor’un 31 yaşındaki defans oyuncusu Kerem Gülbahar sezon başında Alanyaspor ile sözleşmesini sona erdirerek Denizlispor’a transfer oldu. 24 maçta görev alan futbolcu bu sezon çalıştığı üç teknik adamın da güvendiği isimlerden biri oldu. Keremin de ay sonunda sözleşmesi sona eriyor.

ic_sahmali

İSMAİL ŞAHMALI
Takımın istikrar abidesi İsmail Şahmalı bu sezon 28 maçta görev aldı. Deneyimli kaleci kritik kurtarışları ile yeşil siyahlı takımın ligde kalmasında önemli rol üstlendi. Yeşil siyahlıların iki sezon önce Osmanlıspor’dan transfer ettiği futbolcunun sözleşmesi ay sonunda bitiyor.

ic_furkan

FURKAN ŞEKER
Sezon başında Osmanlıspor ile karşılıklı olarak sözleşmesini sona erdiren futbolcu Denizlispor’da 2655 dakika süre alarak en çok oynayan futbolcu oldu. 30 maçta görev alan Furkan bir kez kart cezalısı durumuna düştü. Yeşil siyahlıların vazgeçilmezlerden olan 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi ay sonunda bitiyor.

DANİEL DİMOV
Denizlispor’un sezon başında İsrail temsilcisi Maccabi Petah Tikva takımından transfer ettiği 27 yaşındaki defans oyuncusu klasını özellikle Koray Palaz döneminde ortaya koydu. Palaz’ın zaman zaman forvet olarak da oynattığı futbolcu sezonu tek golle tamamladı. Futbolcunun sözleşmesi ay sonunda bitiyor.

ic_palaz

KORAY PALAZ RAPOR VERECEK
Denizlispor yönetimi sözleşmesi sona eren futbolcularla görüşmek için Teknik Direktör Koray Palaz’dan rapor bekliyor. Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Hikmat Olgun konuya ilişkin, “Hocamızla görüşüp rapor alacağız. Hangi futbolcuları istediğini, dış transferde kimleri talep ettiğini öğreneceğiz. Birkaç hafta sonra her şey netleşir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..