REKLAMI GEÇ

SPORTİF DİREKTÖR TANDOĞAN, SYLLA OLAYINA ÖFKELENDİ

SPORTİF DİREKTÖR TANDOĞAN, SYLLA OLAYINA ÖFKELENDİ

Denizlispor’da eski futbolcu Norman Sylla’nın 235 bin Euro’luk alacağı için pan silme kozunu oynaması Sportif Direktör Ali Tandoğan’ı da öfkelendirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Ağustos 2016 Çarşamba, 13:20

Kurs için kent dışında bulunan Denizlispor Sportif Direktörü Ali Tandoğan, Norman Sylla olayına öfkelendi. Yeşil siyahlı kulübü daha önce iki kez puan silme riski ile karşı karşıya bırakan Fransız futbolcunun 235 bin Euro’luk alacağı için yine aynı kozu oynaması Tandoğan’ın tepkisini çekti.

Twetter üzerinden taraftarlara düşüncelerini aktaran Denizlispor Sportif Direktörü Ali Tandoğan; “sDenizlispor’da hala puan silme kapıda haberleri okuyoruz. Peki bu borçları yapanlar nerede? Neden kulübe bu kadar zarar verirken ortalıkta rahatça dolaşıyorlar. Sabah akşam borç ödemeye çalışan yönetime şehir ayaklanmayacak mı? Destek olmadan bu kulüp nasıl ayağa kalkacak? Belediyemiz, valimiz bakanlarımız destek olsalar da şehirden tek bir adım yok. Sonra sportif başarı bekleniyor. Nasıl olacak?” sorularını yöneltti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ada   -  Bağlantı 24 Ağustos 2016, 16:56

daha öncede bahsetmiştim hocam.kulubü bu kadar borcun içine sokan o beceriksiz yöneticilerin isimlerini de yazarsanız,bizlerde onların utanmalarını sağlamak için gereken desteği veririz.