REKLAMI GEÇ

HALİL TUN: HERKES KENDİSİNE ÇEKİ DÜZEN VERECEK

HALİL TUN: HERKES KENDİSİNE ÇEKİ DÜZEN VERECEK

Kızılcabölükspor’da Profesyonel Şube Sorumlusu Halil Tun takıma mesaj verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Eylül 2016 Pazartesi, 11:18

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta lige iyi başlayamayan Kızılcabölükspor üç haftanın sonunda sadece iki beraberlikten puan çıkarabildi.

Kendi evindeki iki maçtan da golsüz eşitlik çıkaran sarı kırmızılılar da yönetim özellikle Erzincanspor maçında ortaya konan futboldan rahatsız.

Profesyonel Şube Sorumlusu Halil Tun takımın gol yollarındaki etkisizliğine dikkat çekerken, “Rakibe pozisyon vermedik ama kendimiz de pozisyon üretemedik. Gol atamazsan 3 puan alamazsın.  Herkes iyi niyetle mücadele ediyor ama artık kendimize çeki düzen vermeliyiz” dedi.

Özellikle final paslarındaki acemiliklerden yakınan Tun, “Final paslarında ve son vuruşlarda acemilik yapıyoruz.  Antrenmanlarda yapılmayacak hataları maçta yapıyoruz. Takımın stresi arttı. Bir galibiyet herkesi kendine getirecektir” dedi.

Diğer yandan Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek olan Kızılcabölükspor bu maçın hazırlıklarını dünkü çalışmayla sürdürdü. Hasan Şermet’in öğrencileri Şirinköy Stadı’nda yaklaşık bir saat çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan çalışma 5’e 2 ile tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..