REKLAMI GEÇ

Bilet fiyatlarında indirim

Bilet fiyatlarında indirim

Denizlispor’da Asbaşkan Selvi’nin bilet fiyatlarına itirazını Başkan Urkay dikkate aldı. Bilet fiyatlarına yeni düzenleme getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Eylül 2016 Pazartesi, 15:35

Denizlispor’da Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi 10 ile 25 lira arasında değişen bilet fiyatları için “Her taraftarın maddi durumu müsait olmayabilir. Bilet fiyatlarına yeni düzenleme yapılmalı” çıkışında bulunmuştu.

Selvi’nin bu çıkışı 2-2 biten Mersin İdmanyurdu maçı sonrasındaki yönetim kurulu toplantısına da yansıdı.

Görüşünü tekrar eden Selvi gerekçelerini sıraladı. Başkan Süleyman Urkay da önceki sezonlarda 1 liradan satılan maç biletlerinde en azından öğrencilere yönelik indirime gidilebileceğini açıkladı. Tüm yönetim oy birliği ile öğrencilere yüzde 50 indirim getirdi. Bilet fiyatlarındaki yeni düzenleme için çalışma başlatılması kararı alındı.

KÖFTECİLERE DE EL ATTI
Yeşil siyahlıların girişken asbaşkanı Selvi bilet fiyatlarındaki iyileştirmeden sonra bu kez stat dışındaki seyyar köftecilere de el atmayı planlıyor. Denizli halkının en büyük zevklerinden birinin stat dışında köfte yiyip maç izlemek olduğunu hatırlatan Asbaşkan Ahmet Selvi, “Şu sıralar havalar iyi, taraftarlar bir sıkıntı yaşamıyor ama kış kendini gösterip de yağışlar başladığında orada sıkıntı yaşansın istemiyoruz. Bu nedenle o alanın üstünü kapatmak gerekiyor. Bunun için girişimde bulunmayı planlıyoruz. Eğer kimse yapmazsa ben kendim yaptırırım. çok zor bir şey değil. Yeter ki izin verilsin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..