REKLAMI GEÇ

POTANSİYELİMİZ BU DEĞİL!

POTANSİYELİMİZ BU DEĞİL!

Başkan Süleyman Urkay yeşil siyahlı kulübün önemli pan kayıpları yaşadığını söyledi, ‘potansiyelimiz bundan çok daha fazlası” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Eylül 2016 Perşembe, 12:14

TFF 1. Lig’de ilk 5 haftada sadece bir maç kaybeden ve iki kez de berabere kalan Denizlispor’da alınan 8 puan Başkan Süleyman Urkay’ı memnun etmiyor.

Sezon başında oluşturdukları takımın şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım olduğunu söyleyen Başkan Süleyman Urkay denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede; “Sezon başında oluşturduğumuz kadro bu ligde şampiyonluk mücadelesi verebilecek bir kadro. Bu kadronun potansiyelini çok iyi biliyorum. Hatta futbolcuların kendilerinden bile daha iyi görüyorum onlardaki potansiyeli. Bu takıma herkesten çok güveniyorum. Fakat şu ana kadar istediğim potansiyeli ortaya koyamadılar. Bunun pek çok gerekçesi olabilir. Lige sağlıklı bir başlangıç yapamadık. Hazırlık süreçlerinde dar bir zaman dilimine sıkıştık. Bazı oyuncularımız takıma çok geç katıldı. Bunları kabul ediyorum ama asla mazeret olarak görmüyorum. Koşullar ne olursa olsun bugün aldığımız 8 puandan çok daha fazlasını almış olmalıydık” dedi.

Özellikle Adana deplasmanı ve Mersin maçında kaçan puanları gündeme getiren Başkan Urkay, “Hem Adana Demirspor maçında hem de Mersin İdmanyurdu maçında puan kaybetmemiz imkansız. Çok olağan dışı durumlar oldu. Adana Demirspor maçında üç puan kaybettik. Farklı kazanacağımız bir maçtı. Maçtan sonra bir süre kendimize gelemedik. Bu yenilgiyi hazmedemiyorum. Mersin İdmanyurdu maçında da rahat kazanmalıydık. Bu maçta da iki puan bıraktık. Artık hata istemiyorum” dedi.

Yeşil siyahlı kurmaylarını toplayarak samsun maçına çıkarma yapmayı planlayan Başkan Urkay, “En az 8 yönetici ile orada olacağız. Bu maçtan çok çok umutluyum. Kazanıp Denizli’ye üç puan ile döneceğiz. Ben galibiyet dışında alınan her neticeyi başarısızlık olarak görüyorum. Futbol takımının da böyle görmesini isterim. Ben burada olduğum sürece Denizlispor sahaya kazanmak için çıkar. Başka bir amaç ve hedef bilmeyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..