REKLAMI GEÇ

TAKIMA HİÇBİR ŞEY VERİLMEMİŞ

TAKIMA HİÇBİR ŞEY VERİLMEMİŞ

Denizlispor’da kupadan elenmenin şoku sürüyor. Teknik Direktör Tandoğan “Mazeretimiz yok. Kazanmamız gerekirdi. Taraftar tepkisinde haklı ama hakaret boyutuna gelmemeli. Zamana ihtiyacımız var” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Ekim 2016 Cuma, 11:13

Türkiye Kupası 3. Tur maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Yeni Amayaspor’a 1-0 kaybederek kupadan elenen Denizlispor’da Teknik Direktör Ali Tandoğan’dan köklü değişiklik sinyali. Ligin kalan bölümünde hata yapmak istemeyen genç teknik adam ciddi tedbirler almayı planlıyor.

MAÇI CİDDİYE ALMADIĞIMIZ DOĞRU DEĞİL

Kamuoyunda rakibi ciddiye almadıklarına yönelik eleştiriler yükseldiğini söyleyen Teknik Direktör Tandoğan, “Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Biz 29 oyuncuya sahip bir takımız. Bu oyuncuların tamamından faydalanmak zorundayız. Maç kadrosuna baktığımızda hem ilk 11’de oynayan hem yedekten giren hem de süre almamış olan oyuncular olduğunu görürsünüz. Bu kadroda rakibi ciddiye almadığımızı gösteren bir şey yok. Evet kupadan elendik ama bizim bu oyuncuları bir şekilde görmemiz gerekiyordu. Denizlispor’un geleceği açısından ileride nasıl faydalanabiliriz, bize ne verirler diye süre verdik” dedi.

ALTINORDU MAÇINI DÜŞÜNMEK ZORUNDAYDIM
Bazı oyuncularını dinlendirdiği hatırlatılan Tandoğan, “Ligde Altınordu deplasmanına gideceğiz. Bu maçı çok önemsiyoruz. O nedenle kupa maçında bazı oyuncuları riske etmek istemedik. Sakatlık yaşanmasın, kart cezalısı olmasınlar istedik. Yine de kadroda ilk 11’den bazı oyunculara süre verdik. Alperen’i kırmızı kart gördüğü için kaybettik. Faydalandığımız bir oyuncudan Altınordu maçında yararlanamayacağız. İki sakat daha verseydik lig maçında kadro kurmakta zorlanırdık. Bu bakımdan oyuncularımı dinlendirmem normaldir” diye konuştu.

MAZERETİMİZ YOK

Tandoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunları savunma amacıyla söylemiyorum. Kupadan elenmemizin bir mazereti olamaz. Koşullar her ne olursa olsun kazanmalıydık. Rakip kağıt üstünde güçsüz görünse de seyirci desteği arkalarındaydı. Hakeme inanılmaz bir baskı vardı. Rakip hücumda etkili olamasa da savunmada başarılıydı. Taraftarlarımız özellikle sosyal medyada üzüntülerini gösteriyor, bizleri eleştiriyorlar. Hepsini takip ediyorum. Eleştirilere her zaman açığız. Hakarete varan paylaşımlar gördüm. Bunlar hoş şeyler değil. Denizlispor taraftarına yakışmıyor. Taraftarımız bizi daima olumlu yönde motive etmeli. Kupadan elenmemizin sorumlusu benim. Gruplara kalmayı çok istiyorduk ama olmadı” diye konuştu.

TAKIMA BİR ŞEY VERİLMEMİŞ
Sezona sportif direktör olarak başlayan fakat Selahattin Dervent’in istifası ile teknik direktörlük görevini bir hafta önce üstlenen Ali Tandoğan takımın form durumu hakkında ise; “Takımla bu güne kadar çok fazla çalışma imkanım olmadı. Bir kaç idmana çıktık. Gördüm ki; takım hem kondisyon, hem kuvvet hem de mental olarak bu güne kadar hiçbir şey almamış. Bu çocukların tüm özgüvenleri ortadan kaldırılmış. Biz işin başına yeni geldik. Bugün durum böyle ama zamanında müdahale yapılmasa daha büyük felaket olabilirdi. En azından takım içindeki disiplini sağlamak açısından yol kat ettik. Oyuncularıma güveniyorum. Benim beklentimin altında performans gösterenler oldu. Onlara üzüldüm. Lige asılmak gerektiği daha belirgin şekilde ön plana çıktı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

denizli   -  Bağlantı 29 Ekim 2016, 10:29

parmak kadar boyun var türlü türlü huyun var. senin yaptığın ortada dervent hoca 11 puan aldı sen amatör takıma yenildin horozumu rezil ettin mazeret değil iş üret başkasına çamur atma hele hele yardımcılarına asla onların kariyeri bile senden fazla.

Hüsamettin Tunalı   -  Bağlantı 28 Ekim 2016, 12:13

Bu takımı sen kurmadın mı Ali Bey? Bu takımdan ilk 5 hafta puan beklemeyin diyen sen değil miydin Ali Bey? Gidenin arkasından konuşmak gibi bir basitliğe düştüğün gibi,kondisyon ve yardımcı antrenörlerini de rencide ediyorsun.Seviye ortada !