REKLAMI GEÇ

YILDIZLAR 80 YÜKSEKÇITA 90

YILDIZLAR 80 YÜKSEKÇITA 90

EBBL’de Yıldızlar Spor ile Yüksekçıta karşılaştı. Sezonun ilk derbisi Çıta’nın oldu 80-90

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Kasım 2016 Pazartesi, 19:18

Erkek Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden iki Denizli temsilcisi hafta sonunda karşı karşıya geldi. Yıldızlar Spor Kulübü ile Yüksekçıta Spor Kulübü arasındaki mücadeleyi lacivert beyazlılar 80-90 kazanmasını bildi.

PAÜ Çadır Salon’daki mücadeleye hızlı başlayan Çıta, üst üste sayılar bularak arayı açtı. İlk çeyreğin son bölümünde oyuna asılan Yıldızlar farkı kapatmasına rağmen çeyrek sonunu getiremedi 22-28.

İkinci çeyrekte Çıta savunmasının hatalarını iyi değerlendiren ev sahibi rakip potaya 23 sayı bırakırken savunmada kötü oynayan Çıta hücumda sayı üretmekte zorlanmayarak bu devreyi 45-48 önde kapamasını bildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip tempoyu artırırken bu kez savunmada işleri sıkı tuttu. Bu çeyrekte ev sahibi 14 sayıda kalırken konuk ekip 24 sayı üreterek çeyrek sonunda 72 sayıya ulaştı 59-72.

Son çeyrekte takım disiplininden zaman zaman uzaklaşan konuk ekip kalitesini sahaya yansıtarak 18 sayı üretirken Yıldızlar son çeyrekte daha üretken oynadı ve 21 sayı ile bu bölümü tamamladı. Karşılaşma 80-90 Yüksekçıta Spor Kulübü’nün üstünlüğü ile tamamlandı. EBBL 6. Grup’ta Yüksekçıta ilk galibiyetini alırken Yıldızlar üçüncü maçından da galibiyet çıkaramamış oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..