REKLAMI GEÇ

AKADEMİDE TOPLU İMZA

AKADEMİDE TOPLU İMZA

Denizlispor’un pilot takımı Denizli Futbol Akademisi 22 oyuncuyu kadrosuna kattı. Kırmızı beyazlılar artık lige hazır.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Ocak 2017 Cuma, 17:27

Devre arasında iki kalecisi hariç tüm futbolcularını kaybeden Denizli Futbol Akademi 22 transferine toplu imza töreni düzenledi.

Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Denizli Futbol Akademi Başkanı Ufuk Eren’in yanı sıra Denizlispor yöneticileri de katıldı.

Kırmızı beyazlılar Denizlispor’dan Onur Deniz Kurt, Tarık Erfut, Şefikcan Erel, Osman Kaya, Hüseyin Atakan Üner, Erhan Güney, Emre Sağlık, Yüksel Çelik, Alperen Yazıcı, Osman Keçelioğlu, Kadir Kurt, İsmail Dinçer, Yavuz Kaygısız, Hakan Can Durdu ve Yunus Teke olmak üzere toplam15 futbolcuyu kiraladı.

Denizli Futbol Akademisi  dış transferde ise Serkan Cansoy, Emincan Konuk, Gökan Aydıngül, Göktuğ Uzunoğlu ve Emrehan Köroğlu ile üçer yıllık mukavele imzaladı.

Zaten kadrosunda Hüseyin Altıntaş ve Burak Yılmaz’ı kiralık olarak tutan kırmızı beyazlılarda kaleciler Amaç Ulaş ve Mert Danışmaz da yeni kadroda yer alan isimler oldu.

Başkan Ufuk Eren imza töreninde yaptığı konuşmada; “Genç arkadaşlarımızla başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu kadroya güveniyorum. Ligdeki durumumuz çok iç açıcı olmayabilir ama bizler zorlukların üstesinden gelmeyi biliriz. Ligden düşme gibi bir endişeyi yaşamıyorum. Denizlili futbolseverleri maçlarımızda bu genç arkadaşlarımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Kırmızı beyazlıların teknik patronu İsmet Kamak ise “Çok özel bir proje yürütüyoruz. Başarılı olmayı çok istiyoruz. Hiçbir mazeret üretmeden çıkıp maçlarımız oynayacağız. Sezon sonunda bizim için başarı ligde kalmak olmayacaktır. Böyle bir endişem asla olmadı. Ama Denizlispor’a buradan 10 futbolcu gönderebilirsek işte bunu başarı olarak kabul ederim. Buradaki proje tüm diğer kentlere örnek olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..