REKLAMI GEÇ

Deplasman canavarı Horoz

Deplasman canavarı Horoz

İç sahada puan saçan Horoz deplasmanda canavara dönüşüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Şubat 2017 Perşembe, 09:43

TFF 1. Lig’de geride kalan son beş sezonki serüveninde büyük çileler çeken Denizlispor bu sezon farklı bir görüntü sergiliyor. Yeşil siyahlılar iç saha performansları düşük olsa da deplasmanlardan getirdikleri puanlarla ligin üst sıralarında yer bulmayı başarıyor. TFF 1. Lig’deki tüm takımlar içinde deplasman karnesi en iyi olan takım olarak öne çıkan Denizlispor 10 dış saha maçında toplam 16 puan toplayarak bu alanda zirveye yerleşti.

ZİRVEDEKİLERİ GEÇTİ
Zirve mücadelesi veren takımlardan Göztepe deplasmanda 14 Yeni Malatyaspor ise 13 puan toplayabildi.

Horoz ilk deplasman galibiyetini 4’ncü haftada Sivasspor karşısında elde etti. Bir devresini 10 kişi oynadığı maçta Ziya’nın iki golü ile kazanan Horozlar bundan sonraki üç önemli deplasmanda sıkıntı yaşadı.  Samsunspor ve Boluspor’a gol atamadan kaybeden Horozlar, Altınordu deplasmanından da eli boş döndü. Şanlıurfa deplasmanında tek golle kazanan Horozlar yeniden hayat buldu. Elazığspor  ve Eskişehirspor deplasmanlarını 3’er golle geçen Denizlispor, Göztepe’ye evinde 4 gol atarken Bandırmaspor ile de golsüz berabere kaldı.

EN GOLCÜ TAKIM HOROZ
Ligde deplasmanda en çok gol atan takım da Denizlispor oldu. Yeşil siyahlılar dış saha maçlarında rakip fileleri 15 kez havalandırırken Yeni Malatya 13 gol atabildi. Balıkesirspor, Boluspor ve Eskişehirspor ise 12’şer golde kaldı. Denizlispor’da Ziya ve Yasin deplasmanlarda 4’er gol atarken Kappel üç, Barış iki, Alperen ve Moritz de birer gol kaydetti.

Yeşil siyahlılar dış sahada, kalesinde 9 gol Giresunspor’dan sonra 10 golle en az gol yiyen ikinci takım oldu.

Dış sahadaki iyi sonuçlarına rağmen iç sahada ise yeşil siyahlı takım ligin en az puan toplayan ikinci takımı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..