REKLAMI GEÇ

CAHİT ÖZDEMİR : SONUNA KADAR İDDİAMIZ SÜRECEK

CAHİT ÖZDEMİR : SONUNA KADAR İDDİAMIZ SÜRECEK

Denizlispor’un hedeflerinden vazgeçmediğini söyleyen 2. Başkan Cahit Özdemir; “Ligin son haftasına kadar iddiamız sürecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Mart 2017 Çarşamba, 11:19

Denizlispor’da yönetim play-off hedefinden vazgeçmedi. Denizlisporhaber.com’a değerlendirmede bulunan 2. Başkan Cahit Özdemir; “Son maça kadar savaşacağız. Bu yıl play-off’da olmak istiyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Gaziantep deplasmanında oyun olarak istediklerini sahaya yansıtamadıklarını, iki puan kaybettiklerini söyleyen 2. Başkan Özdemir, “İstediğimiz futbolu oynayamasak da kazanma fırsatını elimize geçirdik. Yasin ile öne geçtikten sonra bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik maçı kazanabilirdik” dedi.

Denizlispor’un yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarı ile büyük bir aile olduğunu hatırlatan Özdemir, “Ligde önümüzdeki maçlar ne getirir şimdiden tahmin etmek çok güç. Bizler bu takımın en az play-off oynayacak kalitede olduğunu biliyoruz. Sezon sonuna kadar en az hatayı yapan takım hedefine ulaşacaktır” diye konuştu.

Denizlispor’un geçmişte borçlarla anılan, ligde kalma mücadelesi veren sezonlar yaşadığını da sözlerine ekleyen 2. Başkan Özdemir, “Böyle bir atmosferden play-off iddiası ortaya koyabilen bir kulübe geldik. Bu yönetimin ve şehrimizin ileri gelenlerinin başarısıdır. En kısa süre içinde yukarıdaki takımlarla puan farkını eritip hak ettiğimiz yerde olmak istiyoruz” dedi.
Milli maç arasından sonra Altınordu ile karşılaşacak olan yeşil siyahlılarda Özdemir hiçbir rakipten çekinmediklerinin altını çizerken, “Bu ligin üst düzey takımlarına karşı aldığımız galibiyetler ortada. Her takımın her takımı yenebildiği mücadeleci bir ligimiz var. Kendi evimizde mücadeleyi asla bırakmayarak kazanmak için çalışacağız. Taraftarlarımıza düşen görev skor ne olursa olsun 90 dakika takımı desteklemeleridir. Hep birlikte galibiyeti kutlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..