REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MUCİZE PEŞİNDE

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MUCİZE PEŞİNDE

Elaziz Belediyespor’a evinde kaybeden Denizli Büyükşehir Belediyespor ligin bitimine 6 hafta kala ligde kalma şansını mucizelere bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Mart 2017 Pazartesi, 10:23

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ligde kalma savaşı veren Denizli Büyükşehir Belediyespor işi mucizelere kalsa da pes etmiyor. Kırmızı beyazlılar Cumartesi günü kendi evinde grubun güçle ekiplerinden Elaziz Belediyespor’a 2-0 kaybederek önemli bir fırsatı daha kullanamadı. Tam 16 maçtır kazanamayan kırmızı beyazlı takım topladığı 18 puanla Orduspor’un ardından ligden düşecek adaylar arasında gösteriliyor.

6 MAÇ KALDI AMA…
Yıllardır alt liglerden mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor’un ligde 6 maçı kaldı. Kırmızı beyazlılar hafta sonunda ligde rahat konumda bulunan Orhangazispor maçına çıkacak. İçeride lig sonuncusu Orduspor maçından sonra Diyarbekirspor, Tarsus İdman Yurdu, Bayrampaşa ve 12 Bingölspor maçları ile ligi tamamlayacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un düşme hattının hemen üstündeki 12 Bingölspor ile arasında 11 puan fark bulunuyor.

YÖNETİM VE TEKNİK HEYET PES ETMEDİ
Kırmızı beyazlılarda tüm olumsuz koşullara rağmen Başkan Ufuk Eren ve Teknik Direktör Yaşar Güvenli pes etmedi. Her fırsatta ligde kalacaklarına olan inançlarını tekrarlayan ikili sezon sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceklerini sık sık tekrarlayarak camiayı motive etmeyi sürdürüyor.

ŞANSSIZLIKLAR ÜST ÜSTE GELDİ
Denizli Büyükşehir Belediyespor’un bu sezonki başarısızlığının pek çok etkeni oldu. Sezon başından beri bir dizi talihsizlik yaşayan kırmızı beyazlılar sezona Bülent Demirkanlı’nın çalıştırıcılığında başladı. Demirkanlı kısa süre sonra yerini Beyhan Çalışkan’a devretti. Kırmızı beyazlılar devre arasına ise Ali Beykoz ile girdi. Üç teknik adam değişikliğinin ardından tüm yönetim istifa ederek değişti. Bu sırada tüm takım dağıtıldı. Ufuk Eren’in başkanlığındaki yeni yönetim Ali Beykoz’a teşekkür ederek İsmet Kamak’ı göreve getirdi. Kamak’ın transfer talebinde bulunmaması ve genç oyunculardan kurulu bir takım ile lige devam etme isteği olumsuz sonuç verdi. Üç maç sonra Kamak da görevi bırakırken bu kez direksiyona Yaşar Güvenli geçti. Geç yapılan transferler, uyum dönemi derken çok kritik maçlarda yaşanan puan kayıpları bu günün habercisi oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..