REKLAMI GEÇ

Lig bitti sorun bitmedi

Lig bitti sorun bitmedi

Pozisyon üretmekte zorlanmayan fakat gol atmakta yetersiz kalan sarı kırmızılılarda teknik patron Şermet skora isyan etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Nisan 2017 Pazartesi, 10:01

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor, hafta sonunda evinde Kocaelispor’a 4-2 kaybetti. Sezon başından bu yana maçlarda pozisyon bulmakta zorlanmayan fakat son vuruşlardaki eksiklikleri nedeniyle skor üretmekte sıkıntı yaşayan sarı kırmızılılar son iki maçında kalesinde 8 gol gördü.

Kocaelispor karşısında da etkili futbol oynayıp skor üretemeyen Kızılcabölükspor sezon başından beri bu sorunu gideremedi.

Maçın hemen başında geriye düştüklerini hatırlatan Teknik Direktör Hasan Şermet; “Yediğimiz şok golün ardından oyun disiplininden kopmadık ve beraberliği yakaladık. Oyunun hakimi bizdik. Defansın arkasına atılan toplarda sıkıntı yaşadık ve 2.golü kalemizde gördük. İlk yarı bitene kadar golü aradık ama fırsatları değerlendiremedik. İkinci yarıya baskılı başladık ve golü bulduk. Ama defansta yapılan hatalarla 2 dakikada kalemizde 2 gol gördük. 4-2’den maç çevirmek kolay değildi. Ama biz deyim yerindeyse son yarım saatte rakibi ceza sahası içine hapsettik ve belki 10 net pozisyon şansı bulduk. Son vuruşlardaki beceri eksikliği golü bulmamızı engelledi. İki topumuz da direkten döndü. Bu maçta futbol şansı yanımızda değildi. Çocukların bu kadar arzulu,istekli, iştahlı futbolunun karşılığı bu olmamalıydı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..