REKLAMI GEÇ

GİRESUN MESAİSİ SÜRÜYOR

GİRESUN MESAİSİ SÜRÜYOR

Yönetim ve teknik ekip değişikliği tesislerdeki yas havasını değiştirdi. Takımın havası iyi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Mayıs 2017 Çarşamba, 11:04

Denizlispor’da güven ortamının yeniden tesisi takımın da havasını değiştirdi. Önce teknik heyette yapılan değişiklik ardından Başkan Mustafa Üstek ve ekibinin göreve gelmesi takımdaki morali da yükseltti.

Primleri ödeyen yönetim 10 günlük süre içinde futbolcularla bir araya gelerek kalan alacaklarını da ödeme garantisi verdi.

Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde özgüveni ve neşesi her geçen gün artan Denizlispor, Giresunspor maçı hazırlıklarını da sürdürüyor.

Teknik patronlar Kenan Atik ve Ali Yalçın önderliğinde dün kısa bir çalışma yapan yeşil siyahlılar antrenmana düz koşu ile başladı. Dar alanda çift kale maç yapan takım istekli oluşu ile dikkat çekti. yaklaşık bir saat süren çalışmaya uzun süredir ağrılarına rağmen maçlarda görev alan defansın önemli ismi Cenk Güvenç katılmadı. Dinlendirilen futbolcunun ağrıları dışında sorunu bulunmuyor.

Hafif sakatlığı bulunan golcü Yasin Ozan da antrenmanı düz koşu ile geçirdi. Sakatlığı süreen Alperen de düz koşu yaptı.

Eskişehirspor maçı öncesi “Denizli’ye boşuna gelecekler” açıklaması yapan teknik patron Ali Yalçın öğrencilerini kalan iki maçta 6 puan alarak ligi bitirmeleri konusunda uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..