REKLAMI GEÇ

Merhum başsavcının Denizlisporlu olduğu ortaya çıktı

Merhum başsavcının Denizlisporlu olduğu ortaya çıktı

Bozburun yolunda dün meydana gelen trafik kazasında vefat eden Başsavcı Mustafa Alper’in, Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla’ya, “Artık zamanı geldi, Horoz’u şampiyon yapın, Süper Lig’e çıkın” dediği ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mayıs 2017 Perşembe, 10:40

Başsavcı Mustafa Alper’in ölümü Denizlispor’u da derinden sarstı. Bir süre önce Mustafa Alper’i makamında ziyaret eden Denizlispor 2.Başkanı Taner Atilla, Mustafa Alper’in Denizlispor ile ilgili düşüncelerini kendisine aktardığını ve sanki vasiyet ettiğini söyledi.

Taner Atilla, “Savcı bey bana ‘Ben de Ege çocuğuyum. Denizlispor bir zamanlar Ege’nin gururuydu’ diyerek başladığı konuşmasında. Artık borçları azaltmaya başladığımızı, Süper Lig’e yükselmemizin zamanının geldiğini söyledi. Denizlispor’u yakından takip ettiğini söyleyerek, ‘Artık bu takımı şampiyon yapın. Ben gelişmeleri medyadan takip ediyorum, kente heyecan kazandırın’ diye konuştu. Aramızda çok güzel bir Denizlispor sohbeti oldu. Görüşmemizde Mustafa Alper’in Denizlispor’a büyük bir sempatisinin olduğunu gördüm. Savcı beyin konuşmalarını, vasiyet olarak kabul ediyoruz” dedi.

Taner Atilla, Mustafa Alper’in feci bir kazada hayatını kaybetmesinin tüm kesimleri olduğu gibi Denizlispor’u da derinden sarstığını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..