REKLAMI GEÇ

GÖZTEPE TARAFTARINA 2500 KİŞİLİK YER

GÖZTEPE TARAFTARINA 2500 KİŞİLİK YER

Yeşil siyahlı yönetim diğer Ege temsilcisi Göztepe ile oynayacağı maçta misafir takım taraftar kontenjanını artırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Mayıs 2017 Perşembe, 16:14

TFF 1. Lig’de Cumartesi günü Göztepe’yi ağırlayacak olan Denizlispor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken yeşil siyahlı yönetimden Göztepe taraftarına jest yapıldı.

Eskişehirspor maçında rakip takım taraftarına 3600 kişilik yer ayıran yeşil siyahlı yönetimden diğer Ege temsilcisi Göztepe’nin yönetimi de aynı sayıyı talep etmişti.

Statü gereği 750 kişilik yer ayırmak zorunda olan Denizlispor yönetimi, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve Denizli Valisi Ahmet Altıparmak ile güvenlik konusunda görüştükten sonra bu sayıyı artırdı.

Yeşil siyahlı yöneticiler Göztepe taraftarına tüm kale arkası tribünlerini verdi. Toplam 2536 kişilik kontenjan ayrılmış oldu.

Diğer yandan maçın bilet fiyatları da kesinleşti. Kale arkası tribün bilet fiyatları 15Lira olarak açıklandı.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla rakip takım taraftarına ayrılan sayıya ilişkin olarak, “İzmir’in değerli takımı Göztepe’yi ağırlamaktan keyif alacağız. Göztepe taraftarlarına yapılan güvenlik incelemesinden sonra 2536 kişilik yer ayırma kararı aldık. Güvenlik önlemleri sağlanacak. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak ve Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in bize olağanüstü destekleri oldu. Hiçbir sorun yaşanmadan güzel bir lig maçı izleyeceğimize inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşil siyahlıların Göztepe karşısında mutlak galibiyeti hedeflediğinin de altını çizen Atilla, “Kazanmak istiyoruz. Sezonun son maçında taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..