REKLAMI GEÇ

Yusuf Şimşek, Denizlispor ile sözleşme imzaladı

Yusuf Şimşek, Denizlispor ile sözleşme imzaladı

Denizlispor, eski futbolcusu ve teknik adamlarından Yusuf Şimşek ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Yusuf Şimşek, “Bu camiaya ve takıma inanmasam gelmezdim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Haziran 2017 Perşembe, 19:18

Denizlispor’da 1996-2000 ve 2005-2008 yılları arasında futbol oynayan Yusuf Şimşek, teknik patron olarak da ikinci kez Yeşil-Siyahlı kapıdan girdi. Yusuf, Horoz ile bir sezonluk sözleşme imzaladı.

denizlispor-yusuf-imza-22-6-2017-ic

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Mustafa Üstek, “Camiamızın içinden biri olan Yusuf ile anlaştığımız için mutluyuz. Yusuf’un başarılı olacağına inanıyor ve güveniyoruz. Bu sezon kendimize şampiyonluk gibi bir hedef koymadık. Transfer yasağının kalkıp kalkmayacağı belli değil. Her maça ayrı hazırlanıp, her maçı kazanmak isteyeceğiz. İyi bir kadromuz var. Devre arasında gerekli transferleri yaparız. Eğer yasak kalkarsa yine 3-4 kaliteli takviyemiz olur” dedi.

denizlispor-yusuf-imza-22-6-2017-ic2

İmza törenini kalabalık bir medya grubu takip etti. Yerel ve ulusal basın Yusuf Şimşek’in imza törenine büyük ilgi gösterdi. Bazı yerel televizyonlar imza törenini canlı verdi.

denizlispor-yusuf-imza-22-6-2017-ic1

“ÇOK MUTLUYUM”
İmza töreninde konuşan Yusuf Şimşek ise, “Bu camiaya ve takıma inandığım için geldim. Kadroyu iyi tanıyorum. Biz transfer yasağı kalkmayacak gibi hazırlığımızı yapacağız. Takım 29 Haziran’da toplanacak. Başarılı olacağımıza inanıyorum. İyi bir hava yakalarsak sezon sonu büyük başarı elde edebiliriz. Mevcut kadroda kaliteli isimler var. Denizlispor ile yeniden anlaştığım ve Denizli’ye yeniden dönüş yaptığım için çok mutluyum” diye konuştu.

YARDIMCILARI YABANCI DEĞİL
Yusuf Şimşek’in yardımcılığını ise, bir dönem Denizlispor forması giymiş olan Burak Özsaraç, Gökhan Kılavuz, Aydın Gençer ve antrenörlüğü Denizlispor alt yapısında başlayan Şaban Özdeş yapacak. Bu isimleri de Denizlispor camiası oldukça yakından tanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..