REKLAMI GEÇ

BAŞKANDAN TAKIMA TAM NOT

BAŞKANDAN TAKIMA TAM NOT

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek hazırlık maçında izlediği takımın genel durumunu beğendi, daha da gelişme göstereceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Temmuz 2017 Çarşamba, 12:19

Denizlispor’un ilk hazırlık maçını Altınordu ile oynadı ve 0-0 berabere tamamladı. Karşılaşmayı kurmayları ile birlikte izleyen Başkan Mustafa Üstek maç öncesi ve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Başkan Üstek, “Bizim açımızdan her şey yolunda. Umarım lige de iyi bir başlangıç yaparız” dedi.

Kappel ve Berkan dışında sakatlık sorunu yaşamadıklarını söyleyen Üstek, “Çok büyük sorunlar yaşamadık. Lige hazır başlayacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz en iyi yerde olmak. Bunu başaracak güçteyiz. Kadromuzu koruduk. Transfer yasağı nedeniyle takviye yapamadık ama kadromuz zaten lig için yeterli. Ara transfer döneminde ihtiyaç olursa gerekli noktalara transfer yapabiliriz. Şu an için takımdan çok memnunuz” dedi.

Gazetecilerin Yusuf Şimşek’i sorması üzerine ise ; “Yusuf Şimşek adı zaten Denizli ile özdeşleşmiş. Denizlimize uzun yıllar hizmet verdi. Hocamıza güveniyoruz. Bizleri kırmadı, takımına sahip çıktı. Bu sezon çok güzel işler yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Karşılaşma sonrasında maçı da değerlendiren Üstek, “Daha ilk hazırlık maçımız. Takımın genel durumunu beğendim. Rakibimiz bir kaç hazırlık maçı yapmıştı. Buna rağmen Denizlispor maçın hakimiydi. Önümüzde iki hazırlık maçı daha var. Bu maçlarda da takımımızın durumunu göreceğiz. Gelişme gösterdiğimizi düşünüyorum. Lige hazır bir takım olarak başlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..