REKLAMI GEÇ

KOMBİNE ALAN TARAFTARA FORMA HEDİYE EDİLECEK

KOMBİNE ALAN TARAFTARA FORMA HEDİYE EDİLECEK

Bu sezon tribünleri doldurmak isteyen yeşil siyahlı yönetim seferberlik başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Ağustos 2017 Cuma, 11:02

Yeni sezonda tribünlerin büyük bölümünü dolu görmek isteyen Denizlispor yönetimi seferberlik ilan etti. Başkan Mustafa Üstek önderliğindeki yeşil siyahlı kurmaylar kombine fiyatlarını en düşük seviyede tutmaya çalıştıklarını duyururken taraftarlara da çağrıda bulundu. Yönetim son aldığı kararla D Üst tribününden bilet alan taraftarlara forma hediye edileceğini duyurdu.

TÜM İMKANLAR ZORLANDI
Yeşil siyahlı kurmaylar maç bilet fiyatlarının belirlenmesinde tüm imkanların zorlandığını belirterek A, B ve D Üst tribünler ile A Alt tribün yıllık kombine fiyatlarını 300 lira olarak belirledi. Maraton tribününde yıllık kombine 150 kale arkasında ise 75 lira olarak belirlendi.

TARAFTARLARDAN İSTEK GELDİ
Kısa süre önce DS Store mağazasını da hizmete açan Denizlispor yönetimi taraftarlardan gelen baskılar karşısında yılık kombine alanlara forma hediye etme kararı aldı. Yeşil siyahlı yönetimden yapılan açıklamada; “Yönetim Kurulumuzun taraftarlarımızın isteklerine önem vererek ve tüm imkanları zorlayarak aldığı karara göre 2017-18 sezonunda D-ÜST tribününde takımımızın yanında olacak tüm taraftarlarımıza DS Store mağazamızdan forma hediyesi verilecektir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..