REKLAMI GEÇ

CENK 6 HAFTA YOK

CENK 6 HAFTA YOK

Denizlispor’un başı sakatlıklarla dertte. Sezon başlamadan Cenk de sakatlar arasına girdi. Futbolcu 6 hafta takımda olamayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ağustos 2017 Cumartesi, 13:28

Denizlispor yeni sezona başlayamadan sakatlıklarla başı derde girdi bile… Yeşil siyahlılarda Kappel ve Berkan Afşarlı’dan sonra Cenk Güvenç de sakatlar arasına katıldı.

Yeşil siyahlıların dün Kızılcabölükspor ile yaptığı hazırlık maçında hava topu mücadelesinde yere sağ ayağı üzerine sert bir şekilde düşen ve ardından dizini yere vuran 25 yaşındaki defans oyuncusu Cenk Güvenç takım arkadaşlarını 6 hafta yalnız bırakacak.

Sahayı güçlükle terk eden futbolcunun ayağının üzerine basmakta zorlandığı görülünce yeşil siyahlı kulüp doktoru Ahmet Edremit hemen MR istedi.

Futbolcunun bugün yapılan incelemesinde sağ ayak iç yan bağlarında küçük bir yırtık tespit edildi. Tedavi süreci başlatılan futbolcu kampta da hafif sakatlığı nedeniyle hazırlık maçlarında kısa sürelerle oynatılmıştı.

Denizlispor’da kasık bölgesindeki sakatlığı nedeniyle takımla çalışmalara katılamayan Kappel’in de tedavisi sürüyor. Bu futbolcunun da özel bir program uygulanmasına rağmen lige en erken 5’nci haftada hazır olabileceği kaydediliyor.

Diğer düşerek elini kıran Berkan Afşarlı’nın takımla çalışmalara katılmasına rağmen maçlarda oynatılması zor görünüyor.

FIRAT: ÇOK ÖNEMLİ EKSİKLER
Profesyonel Şubeden Sorulu Asbaşkan Ali Fırat lig öncesi yaşanan sakatlıkları şanssızlık olarak değerlendirirken, “Sakat futbolcularımız geçen sezon takımda banko forma giyen oyunculardı. Sezona Cenk, Kappel ve Berkan olmadan başlayacağız.  Çok önemli bir deplasman öncesi Cenk’in yaşadığı talihsizlik hepimizi üzdü. Eksiklerle lige başlıyoruz ama ne olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacağız. Sakat futbolcuların yerine görev alacak oyuncularımız da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Bu takıma güveniyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..