REKLAMI GEÇ

FETHİYE BELEDİYE 57 YÜKSEKÇITA KOLEJİ 63

FETHİYE BELEDİYE 57 YÜKSEKÇITA KOLEJİ 63

Yüksekçıta Koleji, Muğla’da düzenlenen Egecup’ta ilk rakibi Fethiye Belediye’yi geçti 57-63.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Eylül 2017 Cumartesi, 15:25

Bu sezon Denizli’yi Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde temsil edecek olan Yüksekçıta Koleji sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bu nedenle Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Egecup’a katılan lacivert beyazlılar ilk maçına çıktı ve Fethiye Basket’i devirdi 57-63.

İstekli başlayan Denizli temsilcisi Fethiye Belediye’nin sert savunması karşısında ilk çeyrekte sayı üretmekte zorlandı. Deneyimli Fethiye Belediye dış şutlarla sayı üretirken ilk bölümü Denizli temsilcisi yenik durumda kapattı.

İkinci çeyrekte Fethiye Belediye’nin oyun kurmasına izin vermediği Yüksekçıta Koleji sayı üretmekte zorlanmayı sürdürdü. devre 42-21 Fethiye basket’in üstünlüğü ile tamamlandı.

üçüncü çeyrekte maça ağırlığını koyan Kolejliler farkı hızla eritmeye başladı. Özellikle savunmada göz açtırmayan istekli oyunu ile pota altında etkili oldu ve farkı 14 sayıya kadar düşürdü. Son çeyrekte inanılmaz bir oyun ortaya koyan Denizli temsilcisi müthiş bir geri dönüş yaptı. Rakip potaya 36 sayı bırakan Kolejliler, Egecup’ın ilk maçında 57-63’lük bir galibiyet elde etmesini bildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..