REKLAMI GEÇ

BAŞKAN OSMAN DURAN’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

BAŞKAN OSMAN DURAN’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Ligde ve kupada maç kaybetmeyen Kızılcabölükspor, bugün Ankara Adliyespor’u ağırlıyor. Başkan Osman Duran taraftara çağrıda bulunarak stadın dolmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2017 Pazar, 10:44

TFF 3. Lig 3. Grup’ta yoluna dolu dizgin devam eden Kızılcabölükspor bugün kendi evinde Ankara Adliyespor’u ağırlıyor. Başkan Osman Duran Kızılcabölük Sahası’nda 15:30’da başlayacak karşılaşmaya tüm taraftarları davet ederek takımın yanında olmalarını istedi.

Sıkışık fikstüre rağmen iyi sonuçlar aldıklarını belirten Başkan Osman Duran, “4 gün içinde beşinci maçımıza çıkıyoruz. Takım bu süreçte iyi performans gösterdi. Ellerinden geleni yaphtı. Adliyespor maçında da yine iyi futbollarını sürdürerek kazanmak için her şeyi yapacaklar. Şuanda namağlup yolumuza devam ediyoruz. Taraftarlarımızın bu karşılaşmada Kızılcabölük Stadı’nı hınca hınç dolduracaklarına inanıyorum. Yarın Kızılcabölük’te hayat duracak, kalpler Kızılcabölük Stadı’nda atacak. Hemşehrilerimiz takımımızı yalnız bırakmasın. Tüm çevre ilçelerden ve mahallelerden de sporseverleri maçımıza bekliyoruz. Maçtan en az yarım saat önce tribündeki yerimizi alarak takımımızı 90 dakika boyunca destekleyelim. Takımımız bunu hak ediyor. Haydi maça” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..