REKLAMI GEÇ

ALİ FIRAT : ÜZERİMİZDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI

ALİ FIRAT : ÜZERİMİZDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI

Yeşil siyahlılarda galibiyet özleminin yönetimi çok etkilediğini söyleyen Asbaşkan Fırat, “Bu galibiyetle büyük bir yük üzerimizden kalktı” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2017 Pazar, 11:41

Gazişehir Gaziantep karşısında 1-0’lık skorla ligin ilk galibiyetini alan Denizlispor’da Teknik Direktör Reha Erginer öğrencilerine Çarşamba gününe kadar izin verdi. Yeşil siyahlılar milli maç nedeniyle lige verilen arada iki gün ekstra izin yaparken, izin dönüşü ciddi bir çalışma temposu içine girecek.

Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat bundan sonraki süreçte hem Teknik Direktör Erginer’in takımla daha fazla bir arada olma fırsatı bulacağını hem de yükselen moralin ileriki maçları etkileyeceğini belirterek, “Galibiyet çok sevindirici. Özlediğimiz bir duyguyu yeniden yaşadık. Ligde ilk kez bir maçı gol yemeden tamamladık. Bizim adımıza bu da çok önemli bir gelişme. Futbolcuları ve teknik ekibimizi kutluyorum” dedi.

Lige verilen arada sakat futbolcuların da takıma dönmesini beklediklerini söyleyen Asbaşkan Ali Fırat, “Kazanamama stresi futbolcuları olduğu kadar yönetimi de etkiliyordu. Bu galibiyet ilaç gibi geldi. Üzerimizden büyük bir yük kalktı. Yeni bir sayfa açmış gibi kabul ediyoruz. Bundan sonraki süreçte daha iyi skorlar üreteceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..