REKLAMI GEÇ

MEKİĞİN BAŞI DERTTE

MEKİĞİN BAŞI DERTTE

Olaylı maç sonrası sarı kırmızılı futbolcular tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Ekim 2017 Salı, 17:13

Kızılcabölükspor – Ankara Adliyespor maçının bitiş düdüğünden sonra sahanın karışması ev sahibi takımın başını ağıratacak.

Hakem ve gözlemci raporlarının ön incelemesinin ardından sarı kırmızılı kulübün bazı futbolcuları Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti.

Ramazan Eraslan’ın kırmızı kart gördüğü ve 90+7’de gelen eşitlik sayısı ile 1-1 biten maç içinde zaman zaman tansiyon yükselmiş, karşılaşmanın orta hakemi de kararları ile ev sahibi Kızılcabölükspor cephesini çileden çıkarmıştı. Maçın bitiş düdüğünün ardından saha içi karışmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu bugünkü toplantıda disiplin sevklerini duyurdu. Buna göre Kızılcabölükspor kötü tezahürat nedeniyle 53’ncü maddeden saha olayları nedeniyle de 52’nci maddeden işlem görmek üzere PFDK’ya sevk edildi.

Kızılcabölükspor’da maçta kırmızı kart gören Ramazan Eraslan’ın yanı sıra Sedat Yahşi de Futbol Disiplin Talimatı’nın 41’nci maddesinden PFDK’ya tedbirli olarak sevk edildi.

Yardımcı Antrenör Seyfettin Kurtulmuş 44’ncü maddeden futbolcular, Serkan Özen, Taylgun Vurgun ve Gökhan Özer ise 45’nci maddeden tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi. Kurulun perşembe günü karar vermesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..