REKLAMI GEÇ

MEKİK, ONURSAL BAŞKAN AYDINLI’YI ZİYARET ETTİ

MEKİK, ONURSAL BAŞKAN AYDINLI’YI ZİYARET ETTİ

Kızılcabölüksporlu futbolcular ve teknik heyet kulübün onursal başkanı Osman Aydınlı’yı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Ekim 2017 Perşembe, 09:52

Kızılcabölükspor mucizesinin gerçekleşmesindeki en önemli pay sahiplerinden biri olan işadamı Osman Aydınlı, sarı kırmızılı yönetim, teknik ekip ve futbolcular tarafından ziyaret edildi.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran önderliğindeki kafile Onursal Başkan Aydınlı’yı sahibi olduğu Gamateks firmasında ziyaret etti.

Başkan Osman Duran kulübün kazandığı başarılarda gösterdiği büyük destekle en büyük pay sahibinin Onursal Başkan Aydınlı olduğunu söyleyerek “Osman amcamız bizim herşeyimiz. Onun her koşulda arkamızda olarak destek vermesi bizler için ekstra motivasyon sağlıyor. İnşallah bu sezon hedefe ulaşarak hep birlikte bu başarıyı kutlayacağız” diye konuştu.

Kızılcabölükspor’un adını artık tüm Türkiye’nin duyduğunu belirten Osman Aydınlı ise “Sizler gösterdiğiniz başarılarla daha üst ligleri hak ediyorsunuz. Bu sezonda iyi başladık ve inşallah daha da iyi olacak. Ben yaşadığım sürece Kızılcabölükspor ismi devam edecek. Üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Biraz rahatsızlığımdan dolayı maçlara gelemedim. Bu hafta Uşakspor maçında sizi yalnız bırakmayacağım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..