REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’a komando talimi

Kızılcabölükspor’a komando talimi

Aydınspor 1923 hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor kuvvet ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yardımcı Antrenör Seyfettin Kurtulmuş öğrencilerine şınav ve mekik çektirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Kasım 2017 Çarşamba, 16:40

TFF 3.Lig 3. Grup’ta lider Utaş Uşakspor ile puan farkını eriten Kızılcabölükspor gözünü zorlu Aydın deplasmanına çevirdi. Pazar günü Aydınspor 1923 ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı takım bu maçın hazırlıklarını Şirinköy Sahası’nda sürdürdü.

Bugün öğle saatlerindeki çalışma kuvvet ağırlıklı gerçekleşti. Teknik Direktör Hasan Şermet’in önderliğindeki antrenmanda yardımcı Antrenör Seyfettin Kurtulmuş öğrencilernin pestilini çıkardı.

Kısa bir ısınma koşusunun ardından öğrencilerini zorlamaya başlayan Kurtulmuş önce 20 şınav ardından 20 de mekik çektirdi.

Kurtulmuş’un kuvvet çalışması bununla da bitmedi. Futbolcuların karın, sırt ve arka adalelerine yönelik zorlayıcı hareketler yaptırmayı sürdüren Kurtulmuş yaklaşık yarım saat boyunca öğrencilerine komando eğitimi verdi.

Sakat ve hastaların varlığı nedeniyle 18 kişinin tamamlayabildiği antrenmanda takım daha sonra kısa paslar ve topsuz koşular çalıştı. Teknik Direktör Hasan Şermet antrenmanın sonraki bölümünde öğrencilerini yaklaşık yarım saat dar alanda pas çalışmasına aldı.

Şirinköy Sahası’nı iki bal takımı ile birlikte kullanan Kızılcabölükspor’da teknik patron Şermet saha sorunu nedeniyle öğrencilerine bireysel çalışma yaptıramazken, antrenman boyunca futbolcuları ile yakından ilgilendi.

Hafta sonunda oynayacakları Aydınspor 1923 maçına ilişkin değerlendirmede bulunan Şermet, “Zor bir deplasmana gidiyoruz. Kazanmak istiyoruz ama kolay maç olmayacak. İyi bir takımız. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtabilirsek galibiyetle döneceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..