REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

KIZILCABÖLÜKSPOR’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Kızılcabölükspor’a hem yönetim kurulu üyelerinin hem de Kızılcabölüklü işadamlarının desteği sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Kasım 2017 Cuma, 11:08

TFF 3.Lig’de kendi gelirleri ile ayakta kalmayı başaran Kızılcabölükspor’da yönetim destek arayışlarına çıktı. Sarı kırmızılı kurmaylar küçük büyük her türlü katkıya kapıların açtı, ilk destekler yönetim kurulunun kendisinden geldi.

Sarı kırmızılı yönetimde Başkan Osman Duran’ın çabalarına yönetim kurulu üyelerdi Kamil Sayın ve Muhammet Ali Erdoğan’dan destek geldi.

Sayın Tekstil’in sahibi Kamil Sayın ile Erdoğanlar Otomotiv’in sahibi Muhammet Ali Erdoğan kulübe önemli miktarda destek oldu. Başkan Osman Duran her iki yöneticiye teşekkür ederken, “Yönetim kurulu üyelerimizin hem maddi hem de manevi destekleri ile ayakta duruyoruz” dedi.

Sarı kırmızılılar Seyhan İnşaat firmasının sahibi Bülent Seyhan’ın da sponsorluk desteğini aldı. Sarı kırmızılıların  stadının boyanmasını üstlenen firma Kızılcabölük Sahası’nı takımın renklerine kavuşturdu.

Diğer yandan Antalya’da ziyaret edilen Corner Park Hotel’in sahipleri İsmail Doğu ve Süleyman Doğu da sarı kırmızılı kulübe destek sağladı. Takım bu otelde 12 gün süreyle kamp yapacak.

Başkan Osman Duran desteklerle ayakta kaldıklarını belirterek, “Kızılcabölük’ün adını tüm Türkiye’ye duyurmayı hedef edinmiştik. Bunu başardık. Bizlere destek olan tüm hemşerilerimizin bu başarıda emeği var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..