REKLAMI GEÇ

DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLDU

DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLDU

Denizlispor’a yapılan küçük katkılar büyük sorunları çözdü. Denizli’nin iş dünyası sezon başından bu yana 400 bin liraya yakın katkı koydu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Kasım 2017 Perşembe, 12:23

Denizlispor yönetiminde güven ortamının tesis edilmesi iş dünyasının da kulüple ilişkilerini yeniden gözden geçirmesini sağlamıştı. Kentteki iş adamları küçük büyük katkılarla yeşil siyahlılara destek olmayı sürdürüyor. Son olarak Aysoy Tekstil’in sahibi Erkak Kök yeşil siyahlılara 10 bin lira bağışta bulundu.

Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Asbaşkan Necip İrdem ile bir araya gelen işadamı Kök, Denizlispor’un her zaman yanında olduklarını belirterek 10 bin lira bağışta bulundu.

NAKİT BAĞIŞLAR 372 BİN LİRA
Yeşil siyahlı kulübe iş dünyasının küçük katkıları önemli bir miktar oluşturdu. Başkan Yardımcısı Atilla iş dünyasının nakit katkısının şu ana kadar 372 bin lirayı bulduğunu belirtti. Bu katkıların yanı sıra alacaklarını silen eski yöneticilerin bağışları ise 372 bin liraya dahil dehil. Atilla, “Küçük büyük katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyoruz. Miktarın hizbir önemi yok. Burada bizim için önemli olan Denizlispor’a sahip çıkılması. Bu güne kadar görüştüğümüz hiç kimse tarafından geri çevrilmedik. Bu desteklerin artarak süreceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Ecsane20   -  Bağlantı 23 Kasım 2017, 13:21

Ben inanıyorumki denizlispor hak ettigi yerlere gelecek. Bağış yapan herkezden Allah razı olsun biz bir ve beraber oldukdan sonra denizlispor çok iyi yerlere gelecektir.