REKLAMI GEÇ

HOROZ’DA KIYIM BAŞLIYOR

HOROZ’DA KIYIM BAŞLIYOR

Denizlispor’da Çaykur Rizespor maçındaki disiplinsizlik hem yönetimin hem de teknik patron Reha Erginer’in sabrını taşırdı. Yeşil siyahlı yönetim kadro dışı ve para cezası dahil çok sert tedbirler almaya hazırlanıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Aralık 2017 Pazartesi, 11:37

Denizlispor’da üst üste kaybedilen puanlardan çok takım içindeki disiplinsizlik yönetim ve teknik patron Reha Erginer’in sabrını taşırdı. Çaykur Rizespor maçında görülen iki kırmızı kart bardağı taşıran damla oldu. Basit bireysel hatalarla yenilen goller ve haftalarca sabredilmesine karşın kendine çeki düzen vermeyen futbolcular hedefte.  Yeşil siyahlı yönetim daha önce 5-6 ile sınırlamayı planladığı transfer sayısını daha da artırmayı düşünmeye başladı.

TÜM CEZALAR AFFEDİLMİŞTİ
Denizlispor’da yönetim sezon başında belirlediği prim ve ceza yönetmeliğinin dışına çıkmıştı. İç sahada kaybedilen maçlarda takımın moralini üst seviyede tutmak için ceza vermeyen, bazı maçlarda sabit primi artıran yeşil siyahlı kurmaylar artık sabrını tüketti. Saha içinde ve dışındaki disiplinsizlik, futbolcuların özel hayatlarında dikkatli davranmayışları dosyalarda birikti ve bu hafta ceza alarak futbolcuların karşısına çıkacak.

BAŞKAN İLE HOCA GÖRÜŞECEK
Bazı tedbirler almayı planlayan Teknik Direktör Reha Erginer’in de yönetim ile aynı görüşte olduğu belirtiliyor. Başkan Mustafa Üstek bugün ya da yarın bir araya geleceği deneyimli çalıştırıcıdan bir rapor isteyecek. Takımdaki her futbolcuyu uzun uzun konuşacak ikili kimlere yaptırım uygulanacağına karar verecek. Yaptırımın şeklini ise yeşil siyahlı yönetim belirleyecek. Başkan Mustafa Üstek’in yarın akşamki yönetim kurulu toplantısına biletleri kesilmiş ve cezaları belirlenmiş futbolcuların listesi ile gitmesi bekleniyor.

30’AR BİN LİRA CEZA GELİYOR
Çaykur Rizespor karşısında iki gereksiz kırmızı kart ile takımı yalnız bırakan Burak ve Moritz’e 30’ar bin lira ceza verilmesi planlanıyor. Yeşil siyahlı kurmaylar sözleşmelerdeki cezai yaptırımları sonuna kadar kullanmayı planlıyor. Ayrıca kırmızı kart başına kulüpten kesilen 6 bin 500’er liralık kesinti de futbolculara ödettirilecek. Sezonun geride kalan bölümünde ötelenen iç saha yenilgilerinin cezası ise yeniden gündeme gelecek. Yeşil siyahlı takımın tamamına kaybedilen maçlara ilişkin fatura çıkabilir.

3 KİŞİ KADRO DIŞI BIRAKILACAK
Yeşil siyahlılarda üç futbolcunun da kadro dışı bırakılacağı U21 ile idmanlara çıkacakları kaydediliyor. Takım içindeki düzen ve disiplini sağlamak üzere bu kararın Teknik Direktör Reha Erginer ile birlikte verilmesi gündemde. Saha içinde Teknik Direktör Erginer’in direktiflerini yerine getirmeyen, disiplinsiz davranan, sık sık yaptığı bireysel hatalarla mağlubiyetlerde baş rol oynayan ve haftalarca sabredilmesine rağmen gelişim göstermeyen oyuncular ile kadroda şans bulma yeterliliğini göstermeyen oyuncular topun ağzında.

KİMSEYE İZİN YOK!
Yeşil siyahlı yönetim yaklaşan yılbaşı öncesi disiplini daha da artıracak. Kart cezası bulunan ya da sakat olan oyunculara izin verilmeyecek. İzinler Teknik Direktör Reha Erginer’in belirlediği ölçüde tüm takıma aynı anda verilecek. Kırmızı kart görerek en az iki hafta takımdaki yerini alamayacak futbolcular da bir yere gitmeyecek ve tesislerde çalışmalarını sürdürecek. Özellikle yabancı futbolcuların christmas tatillerine erken gitme hayalleri de bu kararla suya düşmüş olacak.

GEREKİRSE 11 PUANDA KALIRIM
Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek özellikle Çaykur Rizespor maçındaki disiplinsiz tavırlardan sonra adeta patladı. Kimsenin vazgeçilmez olmadığını söyleyen Başkan Üstek, “Hiç kimse Denizlispor’dan daha büyük değil. Bu işi çocuk oyuncağı sanan varsa gereği yapılacak. Bu disiplinsizliğe asla taviz vermeyeceğiz. Gerekli tedbirleri alacağız. Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın. Gerekirse 11 puanda kalmayı göze alırım ama disiplini sağlarım. Devre arasında da yapacağım takviyelerle yoluma devam ederim. Kimsenin Denizlispor’u, Denizli şehrini, camiamızı küçük görmeye hakkı yok. Biz takıma karşı yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz. Onların da bu şehre karşı sorumlulukları var. Yapmak zorundalar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..