REKLAMI GEÇ

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ AÇILIŞ İÇİN GELİYOR

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ AÇILIŞ İÇİN GELİYOR

Bir süredir faal durumda olan Denizli Beşiktaşlılar Derneği, resmi açılışını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Aralık 2017 Cuma, 11:57

Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazarak yoluna devam eden Bşiktaş’ın Denizlili gönüldaşları Salı günü önemli bir etkinlik için bir araya geliyor.

Denizli’de bir süredir faaliyet gösteren Denizli Beşiktaşlılar Derneği resmi açılışını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın katılımı ile gerçekleştirecek.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışı salı günü Kartal Yuvası ile birlikte yapılacak. Başkan Orman kurmayları Ahmet Nur Çebi, Hakan Özköse, Hüseyin Mican ve Denizlili işadamı ve yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay ile birlikte açılışta yer alacak.

Dernek binasının açılışı saat 13:00’de gerçekleşecek. Aynı akşam Colossea Otel’de bir de gala yemeği organize edilecek. Saat 20:00’de başlayacak galaya yine Başkan Orman ve yönetim kurulu üyeleri katılacak.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nden yapılan açıklamada tüm üyelerin gerek açılış gerekse gala yemeğine ilişkin mesajla bilgilendirileceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..