REKLAMI GEÇ

Transfer çalışmaları sürüyor

Transfer çalışmaları sürüyor

Yeşil siyahlı transfer komitesi defans ve forvet için iki siyahi futbolcu ile daha temasa geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Ocak 2018 Cuma, 09:41

Denizlispor’da bir yandan Pazartesi günü oynanacak Adanaspor maçı hazırlıkları sürerken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil siyahlı transfer komitesi dün Başkan Mustafa Üstek önderliğinde Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplandı.

Başkan yardımcıları Taner Atilla, Mehmet Uz, Ahmet Selvi ve Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat’ın yer aldığı transfer komitesi yapılan transferleri değerlendirdi, yeni transfer çalışmaları başlattı.

Başkan Mustafa Üstek takıma yeni katılan futbolculardan memnun olduklarını belirtirken; “Transfer komitesi ve teknik heyetimizin üstün gayretleri ile çok güzel transferler gerçekleştirdik. Transferlerimiz devam edecek ancak taraftarlarımızdan sabırlı olmasını diliyorum, takımımıza en uygun oyuncuları en yakın zamanda kadromuza katacağız” dedi.

HOROZ İKİ SİYAHİ DAHA ALACAK
Eze ile forvet hattını güçlendiren yeşil siyahlı yönetim takıma iki siyahi oyuncu daha katmanın planlarını yapıyor. Biri stoper diğeri forvet iki oyuncu ile temasa geçen yeşil siyahlılar kısa süre içinde iki transferi de bitirmek istiyor. Senegalli ve Ganalı iki futbolcuyu da renklerine katması durumunda orta saha ve gerekli görülmesi halinde bir kanat beki daha takıma kazandırılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..