REKLAMI GEÇ

UMUTLANDIK

26 Ocak 2018 Cuma

Uzun yıllardır takımımızdan bu kadar umutlu olmamıştım.

Borçların düşürülmesi, yönetim istikrarı ve yönetime duyulan güven, taraftarın takımı sahiplenmesinin en üst seviyede olması gibi nedenler beni böyle düşünmeye sevk ediyor. Artık yarınlara güvenle bakabiliyoruz.

Devre arası yapılan transferler çok yerinde oyuncular oldu. Bu oyuncuların tespit edilip transfer edilmesinde kimlerin emeği varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek lazım. Bu kadar itibar kaybetmiş bir kulübe bu oyuncuları ikna edip getirmek hiç de kolay şeyler değil. Yapılan transferler bence takıma cuk diye oturdular.

Yönetimin iki oyuncu daha alıp transferi kapatacağını duyuyoruz. Yerinde bir karar olur. Daha fazla oyuncu alıp da borç yükünü arttırmamak lazım. Bir santrafor ve bir de ofansif orta saha oyuncusu alındımı bu takım taş gibi olur.

Eğer Eze beklediğimiz gibi çıkarsa gol sorunu yaşamayız. Bu oyuncudan çok umutluyum. Geçen hafta Adanaspor  maçının sonrasında o sevincini gördükten sonra onu başka bir yere koydum. Kendisi oynamamasına ve Denizliye geleli daha bir hafta olmasına rağmen sanki Denizlispor altyapısından yetişmiş bir oyuncu gibi galibiyete seviniyordu.

Takıma iyi bir santrafor ve Recep Niyaz tarzında pır pır, hızlı ve ayağı top yapan bir adam daha alındımı bu takım kolay kolay maç kaybetmez.

Bu hafta oynanacak İstanbulspor maçından şahsen çok umutluyum.

Takımızın bu deplasmandan galibiyet ile döneceğini düşünüyorum. Buradan gelecek bir galibiyet ve onun morali ile içerde oynanacak Eskişehirspor maçından alınacak 3 puanlar takımın yönünü değiştirir.

Şimdi bizlere düşen görev takıma sahip çıkmak ve stadı doldurmaktır. Son Adanaspor maçının P.tesi akşamı olması ve yağmurlu bir havada oynanmasına rağmen fena taraftar yoktu. Bence daha önemlisi gelen taraftarların maç sonuna kadar hiç susmamalarıydı.

Özlenen ve beklenen destek de bu zaten.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..